Invata sa cureti la standarde Europene!

Ce am invata de cand Romanai a intrat in Uniunea Europeana? Ca trebuie sa fim mai ordonati si sa stim cum sa depozitam deseurile mai bine. Chiar daca  nu multi aplica acest lucru, cei care o fac, reusesc performantele datorita magaiznului Sanito.ro ce ofera o multime de produse de curatenie dar si cosuri de gunoi de calitate.

In ziua de astazi reciclarea este cea mai buna solutie pentru a  oferi mediului un viitor mai sigur si mai verde!

Pentru asta avem nevoie de cosuri colectare selectiva. Acestea sunt cea mai buna solutie pentru a incepe curatarea si colectarea responsabila. Nu sunt doar niste simple cosuri gunoi, sunt dovada ca am devenit cetateni ai planetei si ne pasa de felul in care aruncam ceea ce ramane dupa noi. La magazinul online sanito.ro putem gasi astfel de cosuri de gunoi pentru colectarea selectiva. Nu te gandi ca este vorba despre niste pubele inestetice sau de dimensiuni foarte mari. Din fericire, magazinul sanito.ro are eurocontainere si pubele elegante, chiar de lux, ce pot fi folosite atat in spatiul casnic, cat si la hoteluri, restaurante sau baruri. Este timpul sa invatam si sa ii incurajam pe cei din jurul nostru sa separe gunoiul si resturile. Probabil cu o floare nu se face primavara, insa cu o hartie aruncata la cosul special de hartie sau cu o sticla aruncta la cosul special de sticla, avem un nou inceput si dam un exemplu bun celor din jurul nostru.

Iata cateva exemple de cosuri oferite de sanito.ro:

1. Trelleborg A sunt cosuri modulare pentru colectare selectiva din otel inoxidabil. Acestea sunt containere de reciclare modulare, echipate cu pubele interioare de gunoi din metal pentru curatare si manipulare usoara. Trelleborg A este realizat la exterior din otel inoxidabil de inalta calitate si se poate personaliza cu autocolante colorate pentru o separare eficienta a deseurilor. Acest model poate fi realizat, de asemenea, din metal ultra rezistent in diferite culori. Poate fi adus clientilor la comanda.

2. Uppsala A. Este o insula de colectare selectiva si este cea mai vanduta pentru zonele publice cu trafic intens. Insula pentru reciclare este alegerea perfecta pentru spatiile comerciale, birouri cu trafic intens sau zonele urbane care aplica separarea usoara si eficienta a deseurilor. Acest cos de tip insula poate fi personalizat si poate fi utilizat pentru reclama in scopuri publicitare. Poate fi livrat in diverse combinatii cu 3, 4, 5 sau chiar mai multe pubele, pentru a indeplini cerintele locale de separare a deseurilor. Capacele se pot, de asemenea, personaliza in functie de tipul de deseuri care se doreste a fi colectat. Clientii pot avea o asemenea insula de colectare tot la comanda.

3. Kuokio BM. La prima vedere poate parea mic, insa acest model monobloc de insula pentru colectarea selectiva a deseurilor este suficient de mare pentru o institutie sau hotel. Insa, odata ce vei intra in posesia acestuia, vei descoperi ca poate colecta o cantitate destul de impresionanta de deseuri. Si pe deasupra arata si foarte bine. Poate fi, de asemenea, colorat in orice culoare din spectrul RAL pentru a se putea preta oricarei locatii.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments