Refu Blog

LANParty by LSE, codename „DarkMoon” este un LanParty organizat de Liga Studentilor Electronisti unde sunt asteptati toti iubitorii de gaming si tehnologie, eu unul am mai participat la cateva LanParty-uri, fie ca era ceva mai organizat sau improvizat de cativa prieteni de ai mei, tot se simte bine noaptea cand ma joc ce-mi place. Chiar daca nu mai sunt student sau adolescent, jocurile video inca fac parte din viata mea de zi cu zi aproape.

Daca nu am un proiect de facut, sau nu sunt prin oras, exista o sansa de 90% ca eu sa ma joc, in ultima perioada am cam incins Diablo 3 si Dragon Age Origins. Dar de saptamana viitoare exista alte sanse de 90% sa schimb pe Dota2 si CS:GO sau Battlefield 4 si Starcraft 2.

Asa ca va astept de luna plina, la inceputul lui aprilie, mai exact pe 4. Toti suntem in Rectoratul UPB, corp AN, fix de la ora 10:00 pregatiti de gaming (timp de 25 de ore, 24 de ore le jucam si 1 ora ne gandim la cele 24 de ore). Avantajul meu in cazul de fata este ca sunt liber in weekendul respectiv, si nu prea mi-as face planuri, asa ca am de gand sa stau ceva ore serioase acolo, fie ca intru in discutii cu alti gameri, fie ca o sa joc ceva, sunt sigur ca nu o sa am stare sa stau degeaba, mai ales ca sunt foarte multe concursuri, cel mai asteptat de mine fiind cel de cosplay.

Ai destul timp sa poti sa te inscrii, asa ca te invit serios sa accesezi site-ul studentilor electronisti la adresa: lanparty.lse.org.ro sau daca vrei, si facebook-ul este disponibil: facebook.com/LANPartybyLSE

Unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le-am trait au fost atunci cand am gasit foarte multi gameri pe centimetru patrat, si toti am inteles ce se intampla in jurul nostru, curiozitatea de a vedea ce este sub o piatra, sau intr-un chest ne tine uniti si iubitori de gaming. Daca nu este asa, lasati-ma sa cred asta in continuare.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

1 Comment

  1. Viata de cartierReply

    sper ca se va organiza asa ceva si in orasul meu!

Write A Comment