Refu Blog

LANParty v13 codename „DarkMoon” este la doi pasi! Dupa o experienta de 7 ani de zile de lan party-uri si cateva sute de jucatori inscrisi in concursuri, Liga Studentilor Electronisti impreuna cu LAB501 si PCGarage va invita in acest weekend sa fiti prezenti la LANParty v13 codename „DarkMoon”, unde o sa aveti parte de premii, tombole si cateva concursuri numai bune de participat.

PC Garage va avea un stand unde se va putea juca Heroes of the Strorm, sistemul de joc va fi unul standard, 5 vs 5 meciuri ce vor fi jucate pe PC-urile sponsorilor. Asadar celor viteji in regatul Blizzard pot avea parte de tombole si concursuri cu inscrieri pe loc.

Pentru pasionatii de LOL, LAB501 si GIGABYTE organizeaza la fel concursuri si tombole, dar si un turneu 1vs1 pentru cei care stiu cum sa-si stapaneasca skill-ul campionilor in arena. Se anunta si ceva explozii pe bune, nu doar ca figura de stil. Asta mi-a starnit si mie curiozitatea, chiar daca nu sunt un jucator bun de LOL, defapt eu am jucat doar cateva meciuri, nu ma pot desparti momentan de Dota 2.

Ei bine, ceva amuzant si competitiv se anunta, BattleKon organizeaza la acest LanParty un turneu de Mortal Kombat, asadar pregateste-te pentru MK9. Adversarii nu-ti vor arata mila, nici in cazul in care te cunosc, asa ca tine garda sus.

Daca simti nevoie de mai multa energie, REDBULL va fi prezent la eveniment intr-un lounge bine pozitionat pentru KINEKT intr-un concurs racing. Daca esti un bun sofer, prietenii tai trebuie sa o stie.

Daca esti fanul unor mici goodies, atunci poti sa nu-ti faci griji, GAMES MAGAZIN promite o serie de tricouri, sepci, brelocuri, figurine, jocuri si multe accesorii la preturi promotionale.

Cel mai fain lucru l-am lasat la sfarsit, pentru fanii cosplay, te asteapta competitia de COSPLAY de la ora 15;00.

Bun, pentru a face o recapitulare, trebuie sa retinem urmatoarele:

ANParty v13 codename „DarkMoon” pe 4 aprilie, in Rectoratul UPB, începând cu ora 10:00! Daca nu esti din Bucuresti, sau nu poti ajunge, poti sa te bucuri de un streaming live la meciurile de Dota2 si LoL, asa ca stai cu ochii pe www.twitch.tv/lseorgro. Ramai la curent cu toate informatiile si viziteaza urmatoarele link-uri: http://facebook.com/lanpartybylse dar si site-ul oficial http://lanparty.lse.org.ro.

Evenimentul are si o pagina de facebook: https://www.facebook.com/events/1536989819917323/

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment