Si in tara noastra a inceput sa prinda conceptul de panouri solare apa calda si caldura si totodata sa se dezvolte fiind o solutie tot mai dorita si apreciata din cauza ca detinerea acestor panouri implica unele costuri mult mai mici.

Acest sistem modern de panouri solare apa calda si caldura este de ceva timp functional in tarile dezvoltate si de cativa ani a ajuns si in Romania, fiind fabricate dupa tehnologii inovative.

Cu ajutorul oferit prin panouri solare apa calda si caldura, locuinta oricui poate fi incalzita mult mai simplu, iar apa calda devine o normalitate de zi cu zi, implicand totodata costuri foarte reduse la intretinere.

Panouri solare apa calda si caldura in mod rentabil

Aceste panouri solare apa calda si caldura sunt foarte rentabile si pot fi montate usor, fie pe o suprafata de acoperis de doi trei metri patrati incat sa capteze foarte mult lumina soarelui, fie chiar atarnate pe un perete sau prinse in orice cadru plat. Oriunde se alege montarea lor, vor da insa un randament bun.

Iar pentru ca intregul consum al unei locuinte sa fie bine acoperit, in functie de cata apa este nevoie de familie, se alege si numarul de panouri solare apa calda si caldura necesare a fi montate. Un singur panou este de obicei suficient pentru o familie de doi trei membri pentru ca acesta poate produce energie pentru incalzirea si a o suta saizeci de litri de apa.

Avantajele unor panouri solare apa calda si caldura

Primul motiv pentru care se aleg panouri solare apa calda si caldura este, evident, cel legat de costurile reduse. Inafara de costurile aferente achizitiei si montarii, panourile solare apa calda si caldura nu prea mai implica alte cheltuieli de exploatare deoarece, datorita luminii soarelui, apa va fi calda aproape mereu.

Sigur ca iarna se pot imbina cu sistemul clasic de incalzire daca se doreste acest lucru, insa chiar si asa cheluielile destinate energiei sunt reduse cu mult.

De cand rasare soarele, apa calda poate fi folosita imediat cu panouri solare apa calda si caldura, eficienta termica fiind extrem de ridicata.

Un alt avantaj pe care-l au aceste panouri solare apa calda si caldura este acela ca sunt functionale pe toata perioada anului, fiind protejate impotriva supraincalzirii la soare dar si contra inghetului din anotimpul friguros, iar apa incalzita poate ajunge si la saizeci de grade.

Comanda online panouri solare apa calda si caldura

Daca vei accesa site-ul www.panourisolare-eco.ro, vei descoperi doua feluri de panouri solare apa calda si caldura, prima varianta fiind cea a panourilor montate vertical: pe coperis, perete sau suport de fier, iar a doua varianta fiind cea in care panourile se pot monta chiar in rama termopanului, acestea variind ca dimensiuni si transparenta, in functie de cerinte.

Asadar, pentru comanda de panouri solare apa calda si caldura, acceseaza site-ul panourisolare-eco.ro si alege ce ti se potriveste.

Panouri solare apa calda si caldura la tine acasa in functie de preferinte sau nevoi. Oferta completa si mai multe detalii pe platforma www.panourisolare-eco.ro

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru