Legatura dintre panourile solare si cabina de dus

Intre panourile solare si cabinele de dus exista asemanare in ceea ce priveste functionalitatea. Panourile solare sunt surse alternative de obtinere aproape gratuita a apei menajere calde. In timpul verii, cand sunt furtuni se inregistreaza avarii la electricitate, iar nevoia de apa calda este indiscutabila. Chiar daca este vara, copiii se spala cu apa calduta fiindca sunt foarte sensibili si pe cap ne spalam cu apa calda. La bucatarie vesela se spala de asemenea cu apa calduta, iar panourile ne asigura prezenta acesteia in anotimpurile calduroase.

Specialistii stau la dispozitia cumparatorilor oferindu-le informatii complete depre tipurile de panouri si se angajeaza sa execute si proiectarea si montarea acestora.

Panourile solare si cabina de dus

Exista panouri care incalzesc apa la lumina zilei, deci sunt utile si iarna cand nu arde soarele cu putere, dar necesita cumpararea anumitor accesorii.

Acum, avem apa calda si trebuie sa ne decidem ce vom avea in baie? Cada sau cabina de dus Sa stii ca este mult mai eficient sa ai o cabina de dus, mai ales, daca in familie sunt oameni batrani si bolnavi, care nu se pot urca in cada si sunt foarte greu de manipulat in cada de catre apartinatori. Dusul este mai eficient si in cazul in care ai musafiri fiindca dupa plecare lor cadita cabinei de dus se dezinfecteaza cu mai multa usurinta decat o cada mare. Sub dus nu aluneca nimeni, in timp ce in cada, cineva foarte bolnav se poate accidenta.

Cabina de dus se alege dupa dimensiunea baii, iar masuratorile este bine sa fie luate de catre profesionisti pentru a se incadra perfect in spatiu.

Cabina de dus ofera mai multa intimitate celor care fac baie spre deosebire de cada. Oamenii se simt mai in siguranta, cand pot inchide usile si stiu sigur ca nimeni nu intra peste ei.

Sa ne modernizam si sa alegem gandindu-ne la toti cei din casa! Panourile solare ne garanteaza prezenta apei calde, iar cabina de dus faptul ca poate fi folosita si de catre batrani si de catre copii!

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments