Ma inscriu la Triathlon Challenge

Triathlon ChallengeAm văzut o campanie noua care le oferă bloggerilor experiența de a participa la Triathlon Challenge în Mamaia pe 7 septembrie. Când am citit despre campanie am zis că trebuie neapărat să mă înscriu.

De ce să mă înscriu la Triathlon Challenge?

Raspunsul la întrebare este simplu, pentru că au o cursă pentru bicicliști, eu fiind pasionat de bicicletă de câțiva ani, deja săraca bicicletă a mea începe să cedeze ușor după foarte multe drumuri off-road, așa că este foarte posibil ca în scurt timp să îmi caut o bicicletă nouă, cu toate că bicicleta pe care o am mă leagă multe amintiri.

Am fost la distanțe foarte mari cu ea, și nu o să uit ziua când a început să plouă afară și eu eram pe bicicletă, bineînteles că am ajuns acasă ud din cap până în picioare, dar experiența care am avut-o pe 2 roți în plină ploaie la 8km de casă, a fost incredibilă. Norii erau așa închiși la culoare de parcă îmi era aplicat un filtru pe fiecare ochi ca să văd totul în alte culori.

Să nu mai zic că nu am participat până acum la nicio competiție pe două roți, așa că Triathlon Challenge cade la fix, o să pot să fac un traseu de 20km prin Mamaia, avantajul meu aici este că îmi este oferită o bicicletă de la smartatletic pe durata challenge-ului, pentru că bicicleta mea nu știu dacă mai supraviețuiește o distanță de 20km.

Așa că-mi anunț candidatura pentru postul de biciclist la Triathlon Challenge.

Cu toate că nu stau rău la alergat, și distanța pentru a termina cursa este de 5km. Nu stau rău nici la înot, dar încă nu mi-am optimizat așa de bine controlul picioarelor, ca să zic așa, atunci când înot, așa că pot să am avantaj la sprintul de la început, dar o să obosesc maxim până când reușesc eu să ajung la cei 750 metrii cât are cursa de înot.

Cel mai simplu fiind pentru mine cursa pe două roți.

Nu o să fiu singur, pentru că această campanie are un target de 9 bloggeri, toți fiind împărțiți în 3 echipe, un alergător, un biciclist și un înotător.

Sunt curios cu cine o să fac echipa!

Subscribe
Abonare pentru
guest
7 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Bogdan Antohe

Provocarea merge mai departe.
Si te va purta pe cei ~20km la Mamaia, pe 7 septembrie. 😉
Spor la antrenamente!

elly weiss

Da, uite ca de ieri faci echipa (si) cu mine 🙂
Multumesc pentru incutajare. Sper sa fie utilă 😉
Poate mai discutam inainte de plecare…

Gigi

Salutare şi felicitări pentru selecţia la triatlon ! Eşti membru în echipa pe care am hotărât să o susţin la această competiţie , aşadar îţi doresc succes ! Galeria este pregătită ! Echipa ?
🙂