Misterele Pamantului dezvaluite intr-o serie de carti

Misterele Pamantului dezvaluite intr-o serie de carti - Refu.ro

Probabil este timpul sa iesim din spatiul nostru ingust si sa inepem sa privim orizontul care este atat de vast si care ascunde mai multe decat mintea umana isi poate inchipui. Ar fi o greseala fantastica sa credem ca lumea este doar cea pe care o stim, ca noi suntem unici in Univers si ca nu exista lucruri ce au puteri peste intelegerea noastra. Nu orice are o explicatie pe care stiinta sa ne-o poata oferi. Exista fenomene si intamplari, exista locuri pe care, adesea, oamenii le-au catalogat drept magice. Putem considera ca folosim acest cuvant -“magic”- pentru a defini tot ceea ce nu putem explica, ceea ce stiinta, atat cea din secolele trecute, cat si cea prezenta, nu poate explica printr-o definitie exacta…sau poate nu doreste sa ne ofere o explicatie. Sa nu uitam ca, in 2018, unul din directorii NASA pentru divizia de astrofizica a facut o declaratie pe care multa lume o considera tulburatoare si care lasa loc de foarte multe interpretari. Acesta declara “Aveti grija ce va doriti.Daca ati sti macar o fractiune din chestiile cu care ne ocupam nu ati mai dormi noaptea. Va promit asta.” . Cum suna? Unii ar spune ca este declaratia unui om care stie foarte multe si care stie ca mai devreme sau mai tarziu vor fi dezvaluite aceste lucruri. Alti pot sa vada in aceasta declaratie o amenintare. Cert este ca, venind de la un oficial al unei institutii in care sunt investite miliarde de dolari, nu avem cum sa nu credem ca facem parte din ceva peste intelegeri, dintr-o lume infinita.

Asa ca, de ce nu am da crezare unor carti care ne povestesc despre tuneluri subpamantene, portaluri, baze pe luna, uriasi, civilizatii antice cu tehnologii surprinzatoare si de ce nu am crede ca exista organizatii si societati secrete care, impreuna cu cele mai mari puteri ale lumii, detin multe raspunsuri? Astfel de carti sunt cele scrise de RaduCinamar, el insusi un mare mister. Nu se stie daca vorbim despre un singur autor sau despre mai multi, ideea este ca numele autorului este doar un pseudonim folosit pentru a semna cartile care au starnit controverse, cat si curiozitate. Cartile scrise de acest autor sunt: Viitor cu cap de mort,12 zile – O initiere secreta in taramul tainic al zeilor, Misterul din Egipt – Primul tunel, Pergamentul secret – Cinci tehnici initiatice tibetane, In interiorul Pamantului – Al doilea tunel, Geneza uitata si Cristalul eteric – Al treilea tunel.

Cum spuneam, teoriile si informatiile dezvaluite in carti sunt legate de OZN, de Muntii Bucegi si energiile fantastice regasite aici, despre tuneluri care duc catre centrul Pamantului unde se afla o sala de Proiectii etc. Cele trei tuneluri despre care autorul vorbeste in cartile sale se gasesc in Bucegi, Tibet si Egipt. Mai exista insa si un al patrulea tunel care duce spre Irak. Se stie de mii de ani ca Irakul, Tibetul si Egiptul sunt locatii cu un puternic impact spiritual. Descoperirea despre muntii Bucegi este insa ceva relativ nou. Ideea este ca Pentagonul a descoperit cu ajutorul unor sateliti, doua campuri de energie. Aceste campuri erau multe mai puternice decat cele normale, lucru ce le-a atras interesul. O misiune a americanilor din 2003 a gasit patru tuneluri interconectate cu alte subnuteluri in acesti munti. Aceste tuneluri au camere care au fost create acum aproximativ 55000 de ani. Aceste incaperi sunt protejate printr-o sursa de energie care le activeaza pe toate odata. Tunelurile din  Bucegi au in interior mese si scaune imense din piatra. In apropierea acestor tunele, intr-un sat, au fost gasite ramasitele unor giganti, cu forma umana, care aveau intre 2.40 m si 3.50 m. Aceste creaturi sunt mentionate de multe ori de-a lungul istoriei si am putea da cel mai graitor exemplu prin povestirea bibilica a lui David si Goliat.

Aceasta este doar un mic fragment din povestirile si dezvaluirile din cartile pe care vi le-am recomandat. Pentru a descoperi si mai mult, va invitam sa lecturati cartile ce pot fi achizitionate de pe site-urile online.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments