Refu Blog

Din ce in ce mai multe persoane isi indreapta atentia catre optiunile de geamuri securizate disponibile pentru casa lor. Sticla securizata este o solutie eficienta pentru baie, bucatarie, dar si pentru alte incaperi ale casei. Mai mult decat atat, geamul securizat este ideal pentru usi, blatul din bucatarie, panourile pentru dus sau cada, dar si pentru mobila si balustrade. Sticla securizata este foarte sigura si eficienta, fiind produsa prin incalzirea la 650 de grade Celsius si racita prin compresie puternica, in parametri controlati. Important este ca geamul securizat se preteaza la mai multe utilizari, reprezinta o alternativa eleganta folosita in scopuri practice in incaperile mai spatioase sau mai putin spatioase. 

Aplicatii din geam securizat pentru locuinta

Usile din geam securizat pot fi folosite in locuinta, pot fi batante sau glisante, precum si pe toc de aluminiu, cu garnitura de silicon, care ofera izolare fonica si etansare superioara. Mai mult decat atat, usile din geam securizat sunt folosite in incaperile mai intunecate, deoarece lasa lumina naturala sa intre, dar si in birouri, din acelasi motiv. Acestea au diferite culori, pot fi transparente sau personalizate. Un mare avantaj al usilor din geam securizat este acela ca sunt usor de intretinut, de curatat, si chiar daca se sparg, nu ranesc persoanele din jur. Usile sunt usor de folosit, sigure, rezista la temperaturi foarte inalte, dar si foarte scazute, sunt fiabile si rezistente.

Balustradele din geam securizat devin cu usurinta atractia principala a locuintei. Acestea sunt prezentate in revistele sau pe site-urile de arhitectura si design interior, ca fiind elementul modern si central al incaperilor. Aceste balustrade sunt usor de montat, de personalizat, fara costuri suplimentare legate de intretinere. Desi materialul pare la prima vedere fragil, este foarte rezistent si previne caderea in gol, accidentarea si ranirea.

Peretii din geam securizat si panourile din acest material pot fi folositi in orice incapere, pentru compartimentarea rezidentiala. Peretii din geam securizat sunt perfecti in incaperile foarte intunecoase, in care nu este nevoie de prea multa intimitate. Panourile din geam securizat, pe de alta parte, sunt recomandate in bucatarii si in bai, pentru delimitarea spatiului de la cada sau de la dus si pentru a inlocui faianta.

Indiferent care ar fi optiunea clientilor, aplicatiile din geam securizat in locuinta sunt ideale pentru cei care doresc sa isi modernizeze incaperile, pentru cei care stiu ca acest material are numeroase avantaje. Sunt si persoane care folosesc sticla securizata pentru peretii exteriori, permitand luminii naturale sa patrunda in interior si asigurand transparenta si delimitarea flexibila a spatiului. 

Avand in vedere diversitatea obiectelor si aplicatiilor din sticla securizata, acestea pot contribui la crearea unor efecte vizuale deosebite si la oferirea protectiei necesare la frig si la caldura. Astfel, zgomotul si pericolul de incendiu sau de raspandire a unui incendiu sunt reduse substantial, sticla fiind rezistenta nu numai la temperaturi inalte, ci si la socuri.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment