MSN-MessengerMSN Messenger se inchide definitiv dupa cei 15 ani cat a stat in gradina Microsoft, ultima tara in care mai era disponibil MSN Messenger a fost China, de la inceputul lui 2015 Microsoft a inceput sa migreze toate conturile spre Skype, singura tara ramasa a fost China. MSN Messenger a fost inchis anul trecut in martie, dar serviciul a ramas disponibil pana acum.

Utilizatorii din China au fost incurajati sa treca spre Skype, oferindule chiar si apeluri gratuite. La un moment dat am folosit si eu MSN Messenger si nu prea m-a incantat, la noi a fost la putere Yahoo Messnger peste MSN. Ma aproprii de 1 an de zile de cand nu am mai folosit Y!Messenger, singura mea sursa de livechat pentru prieteni a ramas Skype-ul si Chatul-ul de la Facebook.

Daca te intereseaza mai mult subiectul vezi articolul de aici.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

4
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
MiteoIonutRefuIoan Mihai Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Abonare pentru
Ioan Mihai
Vizitator
Ioan Mihai

Am cunoscut extrem de multe persoane care utilizau MSN-ul, insa era foarte ciudat de folosit. Cel putin asa mi s-a parut.

Ionut
Vizitator

Sincer am folosit si eu „in tineretile mele” MSN si nu prea mi-a placut am migrat la Yahoo pe care il foloesc si in ziua de azi apoi am inceput sa foloesesc si Skype. Dar sincer cred ca foarte putina lume a folosit acest serviciu de mesagerie

Miteo
Vizitator

MSN a decazut foarte tare in ultimii ani si de aceea au fost nevoiti sa il inchida