MSN Messenger se inchide definitiv

MSN-MessengerMSN Messenger se inchide definitiv dupa cei 15 ani cat a stat in gradina Microsoft, ultima tara in care mai era disponibil MSN Messenger a fost China, de la inceputul lui 2015 Microsoft a inceput sa migreze toate conturile spre Skype, singura tara ramasa a fost China. MSN Messenger a fost inchis anul trecut in martie, dar serviciul a ramas disponibil pana acum.

Utilizatorii din China au fost incurajati sa treca spre Skype, oferindule chiar si apeluri gratuite. La un moment dat am folosit si eu MSN Messenger si nu prea m-a incantat, la noi a fost la putere Yahoo Messnger peste MSN. Ma aproprii de 1 an de zile de cand nu am mai folosit Y!Messenger, singura mea sursa de livechat pentru prieteni a ramas Skype-ul si Chatul-ul de la Facebook.

Daca te intereseaza mai mult subiectul vezi articolul de aici.

Subscribe
Abonare pentru
guest
4 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Ioan Mihai

Am cunoscut extrem de multe persoane care utilizau MSN-ul, insa era foarte ciudat de folosit. Cel putin asa mi s-a parut.

Ionut

Sincer am folosit si eu „in tineretile mele” MSN si nu prea mi-a placut am migrat la Yahoo pe care il foloesc si in ziua de azi apoi am inceput sa foloesesc si Skype. Dar sincer cred ca foarte putina lume a folosit acest serviciu de mesagerie

Miteo

MSN a decazut foarte tare in ultimii ani si de aceea au fost nevoiti sa il inchida