Windows XP Unofficial Service Pack 4

Windows-XP-Unofficial-Service-Pack 4Windows XP Unofficial Service Pack 4, update neoficial sustinut de un singur developer numit harka. Harkaz lucreaza din septembrie 2013 la ce numeste el Windows XP Unofficial Service Pack 4 (pentru mai multe detalii chiar exista si un topic creat de el pe un forum).

Chiar daca Microsoft a oprit suportul pentru Windows XP in aprilie 2014, in continuare aproximativ 25% din calculatoare folosesc Windows XP, cel mai probabil este vorba de sisteme vechi care daca nu au trecut pe Ubuntu (sau alta distributie Linux) si au ramas la vechiul Windows XP. Asa ca deja exista o versiune Windows XP Unofficial Service Pack 4 BETA. Fiind doar o vesiune BETA, scopul update-ului este momentan doar pentru test, in curand se va lansa o versiune stabila care poate fi instalata de orice utilizator de Windows XP.

Windows XP Unofficial Service Pack 4 BETA pare fi destul de popular (sunt destule persoane care sunt dispuse sa-l testeze) pentru ca link-ul catre Dropbox a fost suspendat pentru trafic excesiv in aceasta dimineata.

Momentan link-ul pare valabil pe serverele google: https://drive.google.com/folderview?id=0B7k-l_4omFECUmt6eUlwakdRQnc&usp=sharing 

Chiar daca suportul este sustinut de comunitate, inca nu poate fi o cale sigura de a pastra Windows XP intr-un calculator conectat la internet, sunt prea multe programe malitioase pe internet.

Cine mai foloseste in continuare Windows XP?

4
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
BucurAgriculturaRefuMistiq Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Abonare pentru
Mistiq
Vizitator
Mistiq

am vazut ca pe unele site-uri a aparut versiunea asta cu bani, ori la 6 dolari ori la 9,99$

ce oameni frate

Agricultura
Vizitator

Foarte interesanta ideea pentru cei ce folosesc inca windows xp, chestia buna este gratuitatea

Bucur
Vizitator

O stire interesanta pentru unii utilizatori, pentru mine care folosesc Ubuntu deloc… :))