Refu Blog

In cel mai rau caz poate sa aiba un delay atunci cand este accesat site-ul in functie de performantele hostingului respectiv, chiar si asa nu vad posibil ca cineva sa-si mute hostingul de la unul bun la unul mai lent.

John Mueller (Analist Webmaster Trends la Google) a spus ca trecerea la o noua firma de hosting nu provoacă scaderi in pozitiile Google. Bineinteles ca asta nu inseamna ca noul cont de gazduire nu va impiedica GoogleBot sa acceseze cu crawlere site-ul. Dar, in general, acest schimb de hosting nu au un impact negativ asupra clasamentelor dvs.

Asadar frica de a schimbat hostingul nu ar trebui sa cauzele probleme, dorinta de a optimiza blogul sau site-ul ar trb sa fie singura tinta a unul webmaster, optimizarea imaginilor, corectii in cod sau chiar un redesign daca site-ul are probleme mai mari de atat.

In schimb cloudflare mi-a facut si mie probleme pe blog in trecut, am renuntat complet la el traficul scazuse de la 300-400 unici la putin sub 100. Chiar si asa am facut un research si sunt alte sute de articole care ne zic ca cloudflare este safe, pana la urma ramane la alegerea fiecaruia cum si ce face, personal o sa fac teste cu cloudflare pe alte servere cu alte domenii.

Articol dedicat aici: SEO Rankings CloudFlare

Ai avut probleme cu mutarea hostingului?

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

1 Comment

Write A Comment