O primavara artistica incepe cu licheni decorativi pentru interior

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

O firma de amenajari gradini este pregatita sa intampine primavara cum se cuvine prin oferta de licheni decorativi pentru interior, gata sa ofere o mostra de primavara chiar si in spatiile inchise, nu doar in cele exterioare. Amenajarea prin licheni decorativi este o practica tot mai raspandita la nivel mondial, iar echipa experta in peisagistica de la Arta Gradinilor doreste sa o ofere tuturor entuziastilor naturii si aici, in Romania.

De ce licheni decorativi? Aceasta este probabil intrebarea tuturor celor care acceseaza pagina artagradinilor.ro si care observa in rubrica de servicii aceste tipuri de organisme care pot servi drept metoda de decorare a spatiilor interioare. Lichenii sunt folositi in scop decorativ, pentru ca sunt niste organisme formate din simbioza unei alge cu a unei ciuperci, care le ofera o rezistenta foarte mare in aproape orice conditii.

licheni decorativi

Speciile de licheni naturali pot fi folositi cu succes de catre o echipa specializata in peisagistica pentru transformarea lor intr-un adevarat perete verde pe un spatiu vertical din interiorul unei locuinte sau a unui birou. Proiectele cu licheni decorativi pe care Arta Gradinilor le pot asigura sunt dintre cele mai diverse, deoarece aceste tipuri de plante exclusiviste sunt foarte versatile si pot fi combinate cu lemn, metal, rigips, pot fi folositi pentru crearea de logo-uri sau photowall-uri, in functie de dorintele tale. Evident, fiind niste plante exclusiviste, montarea lichenilor decorativi poate ajunge si la cateva sute de euro pentru un metru patrat, insa efectul vizual va merita cu prisosinta fiecare eurocent.

Care sunt etapele tranformarii unui spatiu interior prin licheni decorativi

Procesul de „plantare” pentru lichenii decorativi nu este unul deloc greu, pentru ca echipa unei firme de amenajari de gradini se asigura ca acestia sunt lipiti de un suport stabil, care ofera un spatiu mai mult decat generos. In conditii normale, acesti licheni decorativi sunt ideali pentru spatiile interioare pentru ca:

  • Nu au nevoie de ingrijire absolut deloc! Mai mult, raman pana in faza de imbatranire exact la fel ca volum
  • Vor contribui la o estetica inedita a locului in care sunt plasati, mai ales ca sunt foarte versatili, potrivindu-se cu absolut orice tip de suprfata, fie ca aceasta este stramta, curabata sau cu o forma neregulata
  • Vor rezista chiar si un deceniu la orice fel de conditii ale spatiului interior
  • Sunt indici ai nivelului de umiditate dintr-un astfel de spatiu, oferind detalii despre umiditatea ideala a acestuia
  • Sunt disponibili in foarte multe culori, specialistii oferind chiar cifra 31 pentru nuantele disponibile ale lichenilor decorativi

Procesul de lipire a lichenilor pentru peretii decorativi este etapa cea mai importanta pe care o firma de amenajari de gradini o ofera tuturor entuziastilor plantelor de interior, care insufletesc, practic, orice spatiu interior de locuinta sau birou. Evident, in afara de aceasta faza, este nevoie de o finisare speciala, premergatoare plasarii lichenilor, a suportului pe care acestia vor fi montati, pentru a nu exista probleme de ordin administrativ.

De ce sa alegeti Artagradinilor.ro pentru amenajarea cu licheni decorativi?

In primul rand, Arta Gradinilor isi cucereste clientii pasionati de tot ce e verde prin profesionalismul serviciilor pe care le ofera. In afara de expertiza echipei de la Artagradinilor.ro, este evidentiata si natura serviciilor pentru aceasta nisa a amenajarilor de gradini, foarte rar practicata la un nivel cu adevarat profesional.

Nu in ultimul rand, lichenii decorativi la preturi avantajoase sunt o optiune inedita atat din punct de vedere financiar, pentru ca reprezinta o investitie pe termen lung, cat si din punct de vedere estetic, pentru ca aduc o culoare care indeamna la calm si meditatie. Apelati la echipa profesionista de la Artagradinilor.ro, care va va ajuta sa gasiti exact tipul de licheni decorativi speciali pentru locuinta voastra!

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments