Fara o femeie in bucatarie te cam indragostesti de mirosul telinei

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Asa s-a simtit astazi, si chiar mi-a trecut prin minte faptul ca fara o femeie in bucatarie incepi sa te indragostesti de mirosul telinei. Daca acum ceva timp fiecare femeie stia ce sa faca in casa si mai ales in bucatarie, in ziua de azi observ ca foarte mult balanta s-a schimbat, de la un procentaj foarte mare de femei pregatite, vad in ziua de azi un 50% – 50%, si nu incerc sa generalizez (prea mult), ci pur si simplu ma uit in jur, si asta se observa de fiecare data.

Ma gandesc ca daca o femeie nu prea se pricepe in bucatarie apare urmatoarea problema, ce mananca? De la ai ei, sau de la el, sau mananca prostii de oriunde apuca, si asta deja nu mai e atractiv deloc!

Si acum ca sa nu deviez foarte mult de la subiect, daca o telina ma face sa ma indragostesc de mirosul ei, cum ar fii o femeie in bucataria mea, unde-si dedica timpul sa-mi pregateasca mie ceva, nu conteaza ce, ma intereseaza faptul ca face ceva si mancam ceva impreuna, si daca iubesc ideea, o sa ador sa o vad pe ea acolo.

Ma duc sa vad daca s-a facut mancarea!

PS: Parca-mi revine cheful de scris, si asta e un lucru bun.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments