Refu Blog

Parchetul din bambus este din ce in ce mai comun la noi in tara, dar si peste hotare. Se intalneste tot mai des in locuintele oamenilor dar si in spatii de birouri si chiar in anumite magazine.

Ce are atat de deosebit deci un parchet din bambus?

Se spune ca fibra din bambus este una mai rezistenta la tensiuni chiar si decat otelul. Sa fie oare adevarat? Se pare ca este, intrucat un parchet din bambus este dovedit a fi unul dintre cele mai dure materiale naturale care se regasesc pe piata pentru podele. Daca de exemplu nu doriti un parchet din lemn masiv, din diverse motive, fie ca e prea scump, fie ca va este greu sa il intretineti, fie ca pur si simplu nu se potriveste in locuinta, birourl, magazinul dvs., etc…. atunci un parchet din bambus poate fi o alternativa ideala.

Frumos si rezistent, un astfel de parchet este o alegere de top pentru tot mai multe persoane care o data ce il vad in cadrul unui magazin specializat, se indragostesc pur si simplu de el.

Pentru podele de interior, acest parchet din bambus este pur si simplu ideal si in plus, nu va fi greu de intretinut. Fie ca va doriti o noua podea in living, sau in dormitor, sau poate va construiti o noua locuinta si nu stiti inca ce fel de podele sa alegeti, cu siguranta ar trebui sa luati in considerare cel putin montarea unui parchet bambus.

Cateva carecateristici specifice ale unui parchet din bambus

Intre caracteristicile specifice unui astfel de parchet putem mentiona de pilda unele cum ar fi durabilitatea. Intr-adevar, un astfel de parchet bambus este foarte durabil, este foarte rezistent din foarte multe puncte de vedere.

Apoi mai e si foarte rafinat, adica ofera un aspect deosebit de placut, ofera de fapt o atmosfera cu totul speciala incaperii in care va fi montat, astfel ca optiunea unui parchet din bambus este mai mult decat justificata si din acest punct de vedere.

Este si gata finisat, deci nici aici nu veti avea de deepus eforturi suplimentare si totodata este o podea foarte stabila, nu se va deforma in timp. Una dintre caracteristicile cele mai atragatoare ale unui parchet din bambus este insa faptul ca acesta va fi unul natural, iar in zilele noastre putem spune cu siguranta ca foarte multe persoane se orienteaza spre conceptul de natural din cat mai multe puncte de vedere posibil.

Asadar, conceptul de a avea o podea “naturala“ este mai mult decat atragator, iar in ceea ce priveste un parchet din bambus, acest lucru este indubitabil valid si  atragator.

Dupa montare, acest tip de parchet nu va mai necesita nici un fel de interventie. Asadar, apelati la un magazin specializat in domeniu, cum ar fi Decolandia si incercati si dvs. un parchet bambus si atmosfera unica pe care acesta o va oferi oricarei incaperi in care va fi montat, veti fi cu siguranta incantati de rezultat.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment