Oamenii inteligenti se adapteaza usor! 

Oamenii inteligenti se adapteaza usor!  - Refu.ro

Nimic nu este mai frustrant decat asteptatul in trafic la o ora de varf. Diminetile in care trebuie sa te trezesti cu o ora si jumatate mai devreme pentru a ajunge la serviciu nu mai sunt distractive, si aproape vrei sa renunti la viata din marele oras. Nu este doar orasul Bucuresti martor la acest eveniment, ci majoritatea oraselor din Romania sufera de aglomeratie in trafic, insa exista si optiuni Cei care au invatat sa se adapteze din mers la orice problema, au descoperit si rezolvarea traficului intens: trotineta electrica.

Aceasta inventie mult mai avantajoasa decat bicicleta. Poate sa poarte posesorul pe distante scurte la o viteza relativ convenabila si sigura. Cel mai frecvent vedem tinerii pe aceste dispozitive, insa conceptul a inceput sa prinda din ce in ce mai mult si unii patroni au adoptat mersul pe trotineta electrica ca rutina zilnica.

Ce avantaje aduce o trotineta electrica?

Unul dintre avantajele trotinetelor electrice este faptul ca va ajuta sa scapati de traficul aglomerat. Puteti merge pe prima banda, pe langa trotuar, strecurandu-va prin trafic, fara a mai sta blocati in coloana. De asemenea, puteti alege scurtaturi si sa mergeti pe stradute inguste pe care cu masina nu ati avea nicio sansa.

Spre deosebire de masina, nu aveti de ce sa va faceti griji in ceea ce priveste intretinerea, parcarea si combustibilul, deoarece aceste noi vehicule electrice sunt alimentate cu baterii performante care pot rezista multi ani de zile daca sunt exploatate corect. In ceea ce priveste intretinerea, trebuie doar sa aveti grija sa inlocuiti anvelopele si placutele de frana la timp. Aceste vehicule nu polueaza atunci cand functioneaza, spre deosebire de masini. Asadar, nu vor contribui la amprenta de carbon si vor fi mult mai prietenoase cu mediul. Mersul pe o trotineta electrica poate fi invatat cu usurinta de oricine, chiar si de copii sau de persoanele in varsta. Nu aveti nevoie de lectii de condus pentru a folosi trotineta electrica, cu toate ca niste cursuri de legislatie rutiera ar fi utile daca aveti de gand sa iesiti in trafic cu aceasta. Ca si mod de operare, nu trebuie decat sa va urcati pe trotineta si sa trageti cu degetul de acceleratie pentru a controla viteza.

Un impact pozitiv al utilizarii vehiculelor alimentate de la baterie este acela ca nu produc zgomot atunci cand pornesc si nici atunci cand sunt exploatate. Nu trebuie sa va faceti griji ca suparati vecinii daca mergeti cu trotineta prin cartier noaptea tarziu sau dimineata devreme.

Dupa cum putem vedea o trotineta electrica aduce numai beneficii. Chiar de la bun inceput investitia nu este deloc mare, mai ales ca cand ai de unde alege. Pe internet, se gasesc o multime de magazine online care sa ofere cel mai bun pret pentru o trotineta electrica.

Acesta nu are nevoie de un loc de parcare propriu, deoarece poate fi pliata pentru a fi transportata in metrou, la birou sau depozitat acasa pe balcon. Trotineta electrica este mijlocul de transport care va influenta pozitiv viitorul!

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments