Refu Blog

In afacerile in care munca de birou este importanta pentru bunul mers al firmei existenta unor pachete office profesionale instalate pe statiile de lucru este esentiala. 

In pachetele office angajatii vor avea toate instrumentele offline si online necesare pentru o productivitate sporita, pentru mai multe sarcini indeplinite rapid, dar si cele mai noi functionalitati speciale pentru business. 

Microsoft este cel mai popular producator de pachete Office, ofera Office 365 la preturi atractive si cu o serie de functionalitati pe care orice afacere se poate baza. Daca vorbim despre preturile pentru office 365 acestea se incadreaza intre 4.20 euro si 10.50 euro pe luna, cu angajament anual.

Ce vor primi angajatii pentru aceste abonamente, licente? In pachetul Essentials, care se adreseaza firmelor care au nevoie doar de variante web si de mobil, sunt incluse doar Exchange, OneDrive, SharePoint, Microsoft Teams (in limba engleza), cutie postala de 50GB si personalizarea adresei e-mail. 

Pachetul simplu are si stocare si partajare fisiere cu 1 TB de spatiu de stocare in OneDrive, intranet la nivel de firma si site-uri de echipa, prin SharePoint, permite si intalniri online si conferinte video pentru pan la 250 de persoane, hub pentru lucrul in echipa. 

Asistenta si licentierea sunt la fel ca la restul produselor, se pot loga, se poate folosi de catre 300 de utilizatori, ca si la restul produselor.

Pachetul de 8.80 euro Business nu are e-mail inclus, dar are aplicatii, Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Access (numai pentru PC), OneDrive. Este disponibil si OneNote, aveti si versiuni desktop pentru toate aplicatiile din pachet, versiuni web si stocare de 1Tb. 

Licenta se instaleaza pe 5 telefoane, sau 5 tablete, sau 5 computere, asistenta si licentierea sunt incluse. Pachetul Office 365 Premium de 10.50 euro are toate aplicatii, si acces la Exchange, OneDrive, SharePoint, Microsoft Teams (in limba engleza), versiune web de Outlook si toate beneficiile din pachetul de baza cumulate cu cele din pachetul Business. 

Per total preturile pentru office 365 sunt bune in raport cu ce primeste fiecare utilizator, costurile nu sunt foarte mari, se primesc update-uri permanente si asistenta este intotdeauna una de calitate.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment