Organizator de competitii streetball

3×3 Basketball – Anywhere-22

Competitiile de streetball ajung si in orasul Timisoara! Asociatia Club Sportiv (ACS) Dunk TM a inceput in anul 2019 sa organizeze competitii streetball in Timisoara si in alte orase pentru pasionatii de acest sport. Competitiile de baschet 3×3 pot fi jucate atat in sali de baschet, cat si pe terenuri in aer liber.

Ce este streetball-ul?

Dupa cum ii spune si numele, streetball-ul din engleza inseamna mingea jucata in strada. Datorita faptului ca pentru a juca baschet 3×3 nu ai nevoie decat de un cos de baschet, o minge de baschet si jumatate de teren marcat cu vopsea alba pentru a respecta normele baschetului clasic, acest sport a devenit tot mai popular si tot mai practicat in toate orasele planetei.

Este nevoie de doua echipe formate din cate trei membri pentru a putea organiza un meci de baschet 3×3. Prin urmare, nu este de mirare faptul ca tot mai des sunt organizate competitii streetball in tot mai multe orase. Mai mult decat atat, avantul luat de acest sport este dovedit si prin prezenta acestui sport la Jocurile Olimpice din vara acestui an din Japonia.

3×3 Basketball – Anywhere-22

Bucura-te de competitii streetball in Timisoara

Fie ca esti un jucator de baschet 3×3, fie ca esti doar un pasionat al jocului de baschet clasic, daca vrei sa te bucuri de acest sport in Timisoara trebuie sa stii ca poti sa participi la competitii 3×3 organizate de ACS Dunk TM. Aceasta asociatie il are ca si organizator principal pe Bogdan Popescu, fost campion european la baschet 3×3 cu nationala tarii noastre in anul 2014. Dorind sa isi continue cariera sportiva, Bogdan Popescu a ales sa promoveze acest sport in randul timisorenilor si nu numai prin numeroasele competitii 3×3 pe care le organizeaza pe diferite terenuri din oras si in localitatile din jur.

Trebuie subliniat faptul ca fiecare jucator care participa la meciurile de baschet 3×3 va puncta in clasamentul mondial al Federatiei Internationale de Baschet (FIBA) 3×3. Acest lucru dovedeste seriozitatea si profesionalismul cu care aceste competitii streetball sunt organizate in Timisoara de catre Dunk TM.

Nu mai sta pe margine si intra in joc in cadrul acestor competitii 3×3 organizate de Dunk TM. Gasesti programul pentru anul 2020 pe dunktm.ro.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments