Panouri solare ieftine gasiti doar la compania Grico- Roserv Srl.

Raportul avantajos calitate – pret va face sa nu regretati niciodata alegerea facuta.
Grico – Roserv va ofera panouri solare ieftine.
O companie ce ofera panouri solare ieftine concepute in Romania dupa o tehnologie proprie ce este in curs de brevetare va multumi toti clientii.
Grico – Roserv poate realiza panouri solare transparente , acestea sunt unice in lume si pot fi asamblate in diverse variante constructive deosebite ca aspect gen copertina, perete cortina, inchideri terase, inchideri balcoane si asa mai departe.

Un astfel de panou este eficient in orice locuinta. Ganditi-va cat de mult puteti economisi detinand un panou solar, astfel puteti incalzi apa fara niciun cost si incaperile locuintei dumneavoastra. Un singur panou solar ofera energia ce poate incalzi intre 100 si 160 litri de apa. Este mai mult decat avantajos pentru orice persoana care doreste sa se incalzeasca cu un cost mai redus.

Panouri solare ieftine pentru orice buzunar.

Fie ca va dori un panou solar pentru apa calda si caldura sau doar un panou solar de incalzit piscina acesta va poate ajuta sa va reduceti chetuielile cu o suma considerabila.
Printre avantajele folosirii unui panou solar se enumera si : gratuitatea acesteia, instalatia necesita o intretinere minima, este ecologica si nu polueaza, energia solara este inepuizabila, durata de viata a acesteia este de 20 de ani.
Panouri solare ieftine pentru locuinta dumneavoastra de o calitate deosebita ce va face diferenta. De multe dati poate ca va doreati sa platiti mai putin la facturi sau sa aveti apa din psicina calda mai mult timp. Compania Grico – Roserv va pune la dispozitie panouri solare ieftine care va pot oferi facilitatiile mult dorite. Perioada de incalzire a apei din piscina este de 7 luni, mai exact aprilie- octombrie iar facturile se pot reduce intre 20 si 100%.

Calitate superioara pentru panouri solare ieftine.

Nimic mai simplu pana acum, va cumparati un panou solar iar rezultatele nu vor inceta sa apara, trebuie doar sa aveti rabdare .
Panourile solare au o greutate foarte redusa de aceea se recomanda montajul direct pe acoperis sau in pozitie verticala pe un perete orientate spre E , S sau V. Detalii tehnice de acest tip le puteti obtine de la unul dintre consultantii companiei. Acestia va stau la dispozitie la sediul firmei, str Margaritarului nr 7 Otopeni sau ii mai puteti gasi sunand la numarul de telefon afisat pe site sau mai simplu de atat puteti completa formularul existent pe site scriind acolo intrebarea sau neclaritatile dumneavoastra.
Toate aceste facilitati create de compania Grico – Roserv au fost infiintate pentru a ajuta potentiali clienti sa isi lamureasca dubiile si ajuta foarte mult la castigarea increderii acestora.
Panouri solare ieftine care fac diferenta, intotdeauna puteti gasi astfel de oportunitati sa va modernizati locuinta si sa va micsorati costurile la facturi. Investiti in lucruri de calitate si astfel nu veti fi dezamagit, rezistenta unui obiect este data intotdeauna de calitatea superioara a materialului din care acesta este confectionat. Mai multe informatii pe site-ul: www.panourisolare-eco.ro

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru