Plase tantari de calitate superioara de la Reparatii Termopane pvc

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Cu ajutorul variatelor tipuri de plase tantari, fiecare om se poate bucura de aer proaspat si de priveliste, fara a mai intra in incapere insecte si de a mai fi deranjat de ele. Plasele de insecte se potrivesc foarte bine cu orice camera, iar privelistea nu va fi obstructionata de acestea.

Tipuri de plase tantari

Pentru a te proteja de insecte pe timpul calduros al verii ai nevoie de o adevarata protectie, si anume de plase tantari de calitate.  Astfel, daca ai nevoie de aceste produse folositoare nu trebuie sa te gandesti de doua ori, ci trebuie sa apelezi imediat la www.reparatiitermopane-pvc.ro. Este o companie specializata in domeniu care ofera servicii de: montare de plase tantari, inlocuire de balamale, inlocuirea fibrei, inlocuirea ramei, inlocuirea diverselor tipuri de mecanisme de rulare sau de prindere sau reparatii plase tantari. Din gama de produse disponibile spre instalare, se disting: plasele fixe, mobile sau tip rulou.

Tipurile de plase tantarifixe sunt foarte usor instalate cu ajutorul unor cleme pvc pe un cadru din metal. Aceste tipuri de plase insecte nu prezinta avantajul de deschidere. Insa, un beneficiu consta in demontarea lor foarte simpla, acesta actiune putand fi efectuata de oricine.

De asemenea, culorile sunt foarte variate si pot fi foarte bine armonizate cu peretii incaperilor. Prin amplasarea de plase tantari de calitate, vederea nu va fi afectata pentru ca plasele sunt fabricate din fibra de sticla, fiind foarte rezistente la diversi factori si au o durata de viata mare.

Plase tantari cu balamale

Componentele unei plase tantari mobile cu balamale sunt: plasa, rama, doua balamale si manerul necesar pentru actiunea de deschidere. Aceste plase tantari cu balamale sunt disponibile la un pret avantajos oricarei persoane.  Sunt foarte usor de montat, avand un sistem atasat direct tamplariei si este foarte fiabil. Se poate instala si de unul singur, fara a apela neaparat la specialisti in acest domeniu, iar cad doriti sa demontati plasa se poate face foarte usor prin scoaterea acesteia din balamale. De asemenea, tipul de plase tantari cu balamale sunt foarte usor de intretinut.  Astfel, plasele se pot scoate pentru a se spala in orice recipient sau atunci cand vine iarna si doriti sa le puneti intr-un loc ferit pana in vara viitoare.

Plase tantari tip rulou

Un avantaj inedit al acestui tip de plase tantari este caseta pozitionata in partea superioara a plasei, unde se poate strange foarte usor sita pe timpul iernii. Caseta plasei are rolul de a proteja si de tine la loc ferit sita pe timpul iernii. Aceasta este fabricata din aluminiu extrudat. Fibra de sticla ignifuga este cealalta componenta a acestor plase tantari,care are rolul de a da un aspect placut si de a contribui la rezistenta sa. Fibra este alcatuita din ochiuri fine, tinand la distanta orice tip de insecta.  Punerea in actiune a tipului de plase tantari se realizeaza prin intermediul unui snur.

www.reparatiitermopane-pvc.ro ofera plase tantari de calitate superioara si la preturi avantajoase tuturor clientilor care doresc sa beneficieze la maxim de protectie importiva insectelor pe timpul cald al verii.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments