restaurante

Plitele cu inductie sunt un echipament mai mult decat necesar

Utilizate in toate marile restaurante si in fast-food-uri sau in alte unitati unde se prepara diverse feluri de mancare plitele cu inductie sunt un echipament deosebit de util din mai multe motive. Este vorba de o plita cu un sistem special de incalzire, care ne permite sa avem o mai mare flexibilitate in momentul in care avem de preparat mai multe feluri de mancare intr-un timp scurt.

In primul rand plitele cu inductie prepara rapid mancarea, nu o ard, incalzirea e instanta, nu astepti sa se incalzeasca vasul in care faci mancare. In al doilea rand nu exista pierderi de caldura la plite cu inductie, transferul de caldura e direct de la o sursa electromagnetica la materialul feros al vaselor. Peste 84% din energie e folosita pentru gatit si nu se pierde mai nimic din ea. De aici mai putina caldura in bucatarie si mai putin consum de energie electrica.

Pentru restaurantele de top sau fast-food-uri plitele cu inductie sunt un echipament mai mult decat necesar

In al treilea rand plitele cu inductie ofera o mai mare siguranta in folosire, nu au suprafete care se supraincalzesc, se poate atinge in siguranta in timpul functionarii. In al patrulea rand daca folosim plite cu inductie ele se instaleaza usor, merge fixata in blaturi deschise, se curata la fel de usor. Pe de alta parte avem si un design placut la acest tip de plite, cu ea se poate prepara mancare si in fata clientului fara a exista fum. In functie de ce cauta fiecare bucatar profesionist se pot achizitiona plite din inox sau din ceramica, netede, simple, duble, cu sau fara striatii.

Afisajul digital si panoul de control cu Touch, timerele si intervalele diverse de putere, setarea temperaturilor pe 10 nivele sau mai mult, protectia electronica la supraincalzire, toate acestea motiveaza si ele alegerea unei plite speciale cu inductie pentru gatit rapid, sigur si preparate impecabile de fiecare data.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru