Producator cuve plastic orice industrie a inovat piata ambalajelor din Romania

Pana la aparitia acestui producator cuve plastic orice industrie de renume mondial si in Romania ne multumeam cu ambalajele standard. Niciodata alt producator de ambalaje nu s-a pliat pe nevoile intreprinzatorului si nu a fabricat ambalaje dupa proiectul acestuia cum face Schoellerallibert.com.

Toate ambalajele erau la fel, de parca erau uniforme, fara sa se tina cont de nevoia de personalizare a fiecarui produs si a fiecarui fabricant.
Dupa cum este nedrept sa imbraci la fel 2-3 oameni sau copii, la fel este de nedrept sa le pui la dispozitie aceleasi ambalaje. Nici personalitatile oamenilor nu coincid, dar nici calitatile produselor.

In aceeasi ladita erau aduse si sticlele de bere de calitate premium si cele mai putin bune, iar oamenii confundau adesea marcile produselor, pana la aparitia personalizarii navetelor din plastic pentru bere.
Nu era drept ca marfuri diferite calitativ erau asezate in aceleasi ladite si cumparatorii le puteau confunda foarte usor. Fabricantului care facea rabat de la calitate ii convenea, dar celui care realiza cea mai buna bere?
Aceleasi ambalaje: marime standard, culori standard plictiseau si nu acopereau necesarul de ambalaje pentru produsele atat de variate.

In afara de paine, legume, fructe, bere si racoritoare, se mai transportau pe distante foarte mari si marfuri lichide si semilichide sau perisabile.

In ce puteau fi puse? Cisternele reprezentau unica solutie, dar nu existau astfel de masini containere suficiente, sa duce oua, lapte, smanatana lichida, must de mere, sampon lichid sau lacuri si vopsele unde era necesar.
Cisterna era ideala pentru transport, dar la ferma erau necesare cuvele si containerele pentru depozitarea locala a anumitor produse care ulterior erau ambalate in altceva, ori manipulate cu cuve cu tot.
Intr-o cisterna nu ar fi putut niciodata sa fie zdrobiti strugurii, de exemplu sau sa fie puse ouale care se sparg de la o ferma de gaini pentru a fi folosite ultrarapid, inainte de alterare la laboratorul de prajituri sau in bucataria unui restaurant mare.

O cisterna poate avea de la mii de litri in sus, un hotel all resort are nevoie la restaurantul sau de cateva sute de oua lichide, prin urmare cisterna nu mai este demult de actualitate.
In plus, cuvele si containerele au peretii laterali mobili si din ele va fi luata si ultima picatura de produs, iar la sfarsit totul va fi spalat temeinic cu detergent si jet de apa.

Cuvele din plastic sunt deosebit de necesare si in gospodarii, unde nu se fac cantitati industriale de produse alimentare, dar procesarea sau pastrarea acestora necesita depozitare tranzitorie sau o faza de predepozitare. De pilda mierea pe care nu stii unde sa o mai pui, mai ales cand ai o prisaca serioasa, se pastreaza excelent in cuve, fiindca nu se poate pune direct in borcane, operatiunea fiind foarte migaloasa.

Gemurile luate de pe foc se pastreaza tot atat de bine in cuve, fiindca in anumite perioade ale anului, gospodinele lucreaza la foc continuu si abia la sfarsit isi fac timp sa puna totul in borcane pe care sa le asigure bine. Este excelent faptul ca multe dintre cuve sunt prevazute cu capac, peretii sunt etansi, prin urmare nimic nu intra in alimente, iar pe timp racoros dulceturile rezista pana sunt puse frumos in borcane mici, sa fie consumate la iarna.
Cuvele din plastic nu ar trebui sa lipseasca de la ferme, din gospodariile individuale, din industria alimentare, dar si cea chimica.

Lacurile, vopselele pot fi pastrate fara grija in aceste cuve, cand ambalarea in galetuse de 4,5,6 litri nu este posibila pe loc.

Multe dintre fabricile mici lucreaza cu numar mic de oameni care nu se pot imparti si fac treburile pe rand.
Important este ca aceste cuve sunt la liber si ca pot fi comandate rapid si livrate unde este nevoie de ele. Producatorul este dispus sa le faca de anumite forme si dimensiuni ca si culori, dupa dorintele clientului, iar depozitarea mafurilor dificil de transportat nu mai este demult o problema.

In afara de cuve si de containere, producatorul de ambalaje prezentat mai sus are in stoc si ladite de legume fructe sau navete pentru bere, galeti din plastic cu capac, de diferite dimensiuni, dar si accesorii pentru ambalajele pe care le produce.
Apelati cu incredere la cel mai serios producator de ambalaje din plastic din Romania si nu veti fi dezamagiti!

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments