După ce s-a investit mai mult de 10 milioane $ doar în episodul pilot, Terra Nova promitea foarte multă acţiune şi episoade care să te ţină în suspans.

Din păcate canalul de televiziune FOX nu mai filmează şi sesonul 2, asta înseamnă că Terra Nova s-a oprit la 13 episoade filmate. Acum cei de la FOX au spus că la lansarea serialului au fost cam 9 milioane de telespectatori, care la finalul lui 2011 au scăzut la 7 milioane, şi din această cauză cifrele nu justifică bugetul foarte mare pe care îl are serialul.

20th Century Fox Television doreşte să vândă serialul altor televiziuni, dar nu se ştie dacă se vor întelege la preţ, din această cauză este posibil ca acesta să fie sfârşitul serialului Terra Nova.

Promitatorul serial Terra Nova, a fost anulat de FOX. • Refu Blog

Despre Terra Nova

În anul 2149 viaţa pe Pământ este la un pas de a nu mai fi. Oamenii de stiinţă din aceea perioadă încearcă cu disperare să facă un portal care permite calatoria în timp, şi într-un final reuşesc acest lucru, salvând rasa umană, numai că această călătorie în timp aduce grupuri de oameni (pelerinaje) în urmă cu 85 de milioane de ani. Grupul de oameni de pe noua planetă descoperă că ei şi-au creat un cămin exact pe teritoriul unui grup de dinozauri carnivori, care le pot distruge lumea recent creată.

Din păcate un alt pelerinaj s-a separat de colonia principală, ducând mereu lupte şi devenind duşmani între ei, unii neavând acelaşi intenţii bune de a salva omenirea.

Rolurile principale în serial fiind date familiei Shannon, alcatuită: Jim (tatăl, fost poliţist în 2149), Elisabeth (soţia, medic excepţional) şi cei 3 copii: Josh, Maddy şi Zoe (cea mai mică membră a familiei). Soţia lui Jim, Elisabeth a fost aleasă să participe la al 10-lea pelerinaj, asta a făcut ca Jim să scape din puşcărie şi să treacă prin portal ilegal din cauza că era căutat de poliţia din 2149. Toate astea pentru a începe o nouă viaţă în colonia Terra Nova.

Filmul îl are ca producător pe faimosul Steven Spielberg.

[pro-player width=’600′ height=’420′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=X6aNEIZwPFc[/pro-player]


Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

5 Comments

  1. am citit multe despre filmul asta insa nu stiu din ce motiv a fost anulat, mi se pare aiurea, ar fi avut succes.

  2. O bila neagra si o gramada de bani aruncati pe geam! Pacat.

Write A Comment