Pune sanatatea pe primul loc cu HMD Medical – cumpara stet cube stethoscope disinfection device

 

Recent, a trebuit sa ma mut in UK (Anglia) ca sa pot sa avansez din punct de vedere profesional. Sunt medic si am decis sa imi deschid un cabinet particular intr-o tara straina, pentru ca stiu ca oportunitatile sunt mult mai mari fata de Romania (si spun acest lucru cu regret, pentru ca daca altfel au fi stat treburile la noi in tara, nu as fi luat decizia sa plec vreodata), iar eu sunt omul care isi doreste mereu mai mult de la viata. Dupa cum spuneam, mutarea in UK am facut-o pentru avans profesional, deoarece avantajele deschiderii unui cabinet medical particular sunt mai mari. Doar ca, avand in vedere ca mergeam intr-o tara complet straina pentru mine, a trebuit sa caut un furnizor sigur de aparatura medicala profesionala din UK, ca sa imi fie mult mai usor sa imi echipez cabinetul particular.

Cautarile au fost destul de anevoioase, pentru ca a trebuit sa incep sa le fac inca din Romania, pentru ca voiam ca totul sa fie deja comandat si gata de expediat imediat ce ajungeam si eu la cabinet (asta insemnand undeva la cateva zile dupa ce am ajuns in UK). Am fost pus in postura sa aleg dintre furnizori straini, pentru ca m-am gandit si la costuri. Din fericire, dupa lungi cautari, majoritatea incheiate cu un esec, am reusit sa gasesc un furnizor care sa imi ofere tot ce am nevoie, chiar de acolo din UK! Este vorba despre HMD Medical, un site care ofera o gama larga si completa de echipamente medicale (inclusiv echipamente medicale veterinare), cu un raport calitate – pret excelent. Am ramas impresionat de diversitatea de echipamente pe care le poti gasi pe un singur site.

Ce mi-am achizitionat de la HMD Medical? Multe si destule, as putea spune. Cam tot ce este necesar intr-un cabinet medical pentru un medic generalist: stetoscop, Stet cube stethoscope disinfection device, un aparat dezinfectant pentru stetoscop – un obiect nou pe care la noi in tara nu l-am intalnit niciodata si este un dispozitiv inovator pentru dezinfectarea rapida si sigura a stetoscoapelor; utilizarea razelor UV-C (raze ultraviolete) elimina microorganismele patogene in cateva minute, fara utilizarea de dezinfectanti sau alte substante chimice. Pentru dezinfectare, pieptul stetoscopului este pur si simplu plasat in dispozitiv si capacul este inchis. Procesul de dezinfectare incepe apoi automat. Pieptul stetoscopului ramane in dispozitiv timp de 3 minute pentru o dezinfectare standard si 5 minute pentru o dezinfectare mai profunda).

De asemenea, nu puteam sa nu iau si un aparat de masurat glicemiea, unul de masurat tensiunea, termometre, materiale sanitare (masti, manusi, halate si asa mai departe) si exemplele pot continua. Norocul meu a fost ca am gasit absolut tot ce mi-a trebuit intr-un singur loc si nu a trebuit sa imi bat prea mult capul. Pur si simplu am plasat din timp comanda, astfel incat sa fiu sigur ca vor ajunge la destinatie exact in acelasi moment in care voi fi si eu prezent acolo, ca sa le preiau de la intrare. Iar partea cu mobilatul cabinetului, cu tot cu aparatura de specialitate, nu mi-a luat mai mult de o saptamana intreaga, pentru ca m-am miscat super rapid desi am fost pe cont propriu. Iar in saptamana imediat dupa, mi-am si inceput activitatea si chiar am fost placut surprins de receptivitatea oamenilor, care nu s-au sfiit sa imi treaca pragul, desi eu eram medicul cel nou din zona si nimeni nu auzise de mine).

La cateva luni de cand m-am mutat in UK si mi-am deschis cabinetul, pot spune ca activitatea mea merge foarte bine, chiar surprinzator de bine inca din primele saptamani. Ca si o prima experienta cu o tara straina, pot spune ca oamenii sunt mult mai receptivi la oameni noi si chiar le ofera o sansa (nu cum avem noi mentalitatea sa credem ca daca un medic este proaspat iesit de pe bancile facultatii, este un incompetent pentru ca nu are experienta in domeniu). Facultatea de medicina nu este pentru oricine, iar anii de studii petrecuti acolo sunt doar inceputul a ceea ce urmeaza dupa, adica o viata intreaga de invatare, pentru ca este in joc viata oamenilor care vin la tine pentru ajutor. Deci eu pot spune ca nu am terminat cu ‘’scolitul’’ dup ace am terminat facultatea, pentru ca in fiecare zi citesc lectura de specialitate si ma interesez mereu de cazuri noi si problematice legate de sanatate, atunci cand ma intalnesc cu ele pentru prima data.

Pentru mine UK a fost cea mai buna alegere, dar la fel as putea sa spun si despre HMD Medical, pentru ca fara acest site nu as fi reusit sa imi echipez cabinetul medical particular intr-o maniera atat de moderna si rapid. Daca sunteti medici si va doriti un furnizor de incredere, eu vi-i recomand cu cea mai mare incredere, deoarece m-am convins, pe propria piele, de seriozitatea si profesionalismul lor. Merita sa investiti in aparatura noua de specialitate, pentru ca si oamenii va vor percepe ca pe un adevarat profesionist, care pune pret si pe conditiile de igiena din cabinet. Daca vor vedea ca investiti intr-un upgrade, cu siguranta le veti inspira incredere, iar acestia vor revenii la voi cu mare drag. Asta este o teorie testate de mine (nici nu vreau sa pomenesc despre cum arata vechiul meu cabinet din Romania, pentru ca spitalul la care lucram nu investea in aparatura noua, iar asta este o alta realitate trista care as vrea sa se schimbe, desi eu nu mai sunt in Romania pentru a vedea o eventuala schimbare).

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments