Orice persoana cand atinge problema depozitarii unor obiecte in mod constant, cauta o solutie mai practica pentru optimizarea spatiului liber. Societatea Racks Metal este disponibila pentru a discuta cu clientul, pentru a face masurarile necesare, ca apoi sa poata sa aleaga rafturi metalice pentru destinanatia ceruta. Rafturile noastre au toate sansele de a fi aplicate la sute de combinatii. Orice cerere este indeplinita dupa standarte de siguranta si de securitate. In functie de cerintele d-voastra rafturile au diferite dimensiuni ca sa corespunda cererii cumparatorului. Capacitivitatea si modularitatea acestor produse ne permite sa le vedem ca un salvator pentru obiectele ce trebuiesc depozitate la cele mai inalte cerinti de pastrare.

Rafturi metalice ce pot fi adaptate in orice incapere

Sunteti detinatorul a unor obiecte usoare sau grele, dar poate chiar si voluminoase, nu va deranjati ele au toata perspectiva de a fi depozitate cu succes pe rafturi metalice propuse de compania noastra. Adaptarea accesoriilor disponibile permit de a organiza orice specific de depozitare si stocare a obiectelor. Sarcina distribuita pe rafturi este usor detrerminata cu aplicarea diferitor tipuri de profile si alegerea grosimii placilor pentru polite. Va oferim rafturi uzuale si sisteme de rafturi, care au toate sansele sa fie localizate convenabil in orice magazin sau supermarket. La fel pot fi aplicate in gospodaria personala, pentru depozitarea echipamentelor sanitare si tehnice, instrumente, produselor cu actiuni chimice. Cu ajutorul rafturilor metalice va permite sa creati si sa imbunatatiti spatiul de stocare cel mai economic si multi-functional.

Cateva tipuri de rafturi metalice

Racks Metal va propune o gama larga de rafturi metalice importate din Italia. Rezistente si cu multiple destinatii, usoare la montare sunt rafturile din seria Kompact pentru paleti. Ele sunt cea mai buna solutie pentru depozitare, cu o mare varietate de solutii. Pentru sarcini usoare si medii sunt rafturile metalice cu polite, in care se pot monta despartitori si sertare. Un sistem inovativ sunt rafturile metalice automatizate, care ofera salvarea spatiului si a timpului de lucru. Rafturile metalice Push Back sunt utile pentru depozitarea produselor de rotatie medie, iar Drive-In pentru a stoca cantitati mari de produse in camerele de congelare. Pentru dealerii auto sunt ideale rafturile metalice pentru anvelope, care sunt capabile de a organiza hoteluri de anvelope, ateliere de vulcanizare etc.

Rafturi metalice in masura de nevoile aparute

Colaboratorii nostri vor alege cele mai bune rafturi metalice pentru pastrarea bunurilor d-voastra. Cu atentie vom analiza stocul de produse si spatiul disponibil pentru a putea recomanda solutii individuale in masura de nevoile aparute. Dupa un dialog cu clientul noi suntem disponibili sa va comercializam, sa transportam si sa montam orice sistem de rafturi ales de d-voastra. Orice model propus de noi poate fi configurat pentru a permite orice optiune de depozitare si de a spori eficienta stocarii. Fiecare angajat este cpecialist in domeniu si la necesitate poate folosi creativitatea pentru a gasi solutia optima. Deoarece permament sunteti grabiti, noi la fel suntem rapizi sa oferim serviciile si produsele in termenii agreati cu clientul.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru