Epilare definitiva

Specialistii au mentionat un factor important care are ca scop eficienta maxima in cazul tratamentelor aplicate pentru epilarea definitiva si anume, acela al respectarii intervalului stabilit de catre acestea, intre sedinte.

Atunci cand pacientul sufera spre exemplu de foliculita, multi dintre specialistii recomanda ca tratament ce poate fi eficient contra acestui tip de afectiuni dermatologice, aceea de epilare definitiva.

Imediat dupa ce se distruge radacina parului, nu vor sa exista foliculi de par si astfel acesta vor disparea alaturi de foliculita.

Mai mult decat atat, folosindu-se acest tratament recomandat si care e oferit de profesionistii din cadrul  centrelor specializate, atunci pielea se regenereaza iar semnele ce au ramas si provin de la foliculita o sa dispara.

Perioadele optime de epilare

Unele tehnologii sunt considerate printre cele mai noi si eficiente in domeniul acesta, fiind dezvoltate adevarate departamentamente ale centrelor de cercetare si ale celor de dezvoltare din domeniul acesta, avand ca principal scop si ca rezultat o epilare definitiva ce va fi facuta cu deosebita eficienta pe oricare zona din corp, inclusiv atunci cand este expusa la soare, fiind bronzata la momentul epilarii.

Datorita acestor sisteme inovative, toate acele centre care sunt specializate in lume pot sa ofere tratamente ce sunt specifice epilarii, chiar si pacientii ce au pentru pielea expusa inainte la razele solare sau la cele de tip UV.

Lumina, este filtrata special astfel incat aceasta sa nu poata dauna deloc tesutului ce deja e afectat in primul rand de razele solare, si pot oferii o epilare definitiva care va fi una sigura si cu siguranta eficienta, pielea putand fi hidratata prin folosirea in scopul acesta al unei lotiuni hidratante speciale, in asa fel incat sa poata sa asigure o protectie buna impotriva procesului de uscare al pielii insa si o senzatie de catifelare, placuta.

Tratamentele oferite clientilor practic la acelasi pret ca si in cazul epilarilor clasice tip IPL, respectiv  undeva la 135 lei /zona si pe sedinta.

Tratamentele facute cu unele dispozitive care sunt printre cele mai bune vor lucreaza si pe parul proaspat ras, atat acasa cat si la cabinet, de catre operatoarele IPL. Aceasta tehnologia utilizata e disponibila dinsa numai in cadrul cabinetelor specializate in infrumusetarea dar si in aplicarea unor  tratamente cosmetice de felul acesta.

Contraindicatii specifice tratamentelor

Exista si unele contraindicatii in cazul aplicarii tratamentelor ce duc la efectuarea acestei epilari definitive, in cazul in care pacientul are unele  boli de piele sau cancer de piele, atunci cand ia medicamente ce sunt considerate ca incluse in categoria acelora fotosensibile, dar si cand persoana respectiva are pur si simplu alergii la soare, tatuaje sau in cazul in care pacientele sunt insarcinate ori in cadrul perioada de alaptare.

Recomandari date de specialisti

Pentru a obtine celor mai bune rezultate dupa epilare, este bine sa se respecte intervalul care recomandat de catre specialistii din domeniu.

Pacientul e avertizat ca nu trebuie sa-si smulga firele intre sedinte. In cazul acelor fire de par care sunt  inestetice si care este posibil sa creasca si intre sedinte, poate sa fie utilizata lama de ras sau crema epilatoare, insa de aceste metode nu trebuie sa se abuzeze.

Detalii pe www.TPB.ro.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru