Sa nu ai curajul incepatorului la revizie BMW!

In orice domeniu de activitate ai presta, uitandu-te in trecut iti vine sa razi de “curajul incepatorului”. La inceput stiai atat de putine, dar infruntai cu temeraritatea nestiutorului totul, abia cand experienta a inceput sa se acumuleze, iti dai seama cat riscai atunci.

La fel se pune problema si daca ti-ai luat masina dorita si ai nevoie de revizie bmw . Daca stai departe de reprezentanta si te sperie tarifele aplicate de ei, nu apela la diletanti sau la  amatori, fiindca vei plati foarte scump”Curajul incepatorului la revizie BMW”!

APBservice.ro si-a dedicat intreaga activitate si experienta autoturismelor BMW tocmai pentru a feri posesorii de astfel de masini ultraelegante si pretentioase de urmatoarele neajunsuri:

-timp mare de asteptare la reprezentanta. Omul vrea sa se bucure cat mai repede si cat mai mult de masina lui. Este nedrept sa plateasca bilet pentru mijloacele de transport in comun, cand a facut economii sa-si ia o masina beton!

-revizii de mantuiala, facute de nepriceputi care percep si preturi mari fiindca, ai BMW, esti putred de bogat!
Orice problema la motor, directie, franare, partea electrica nedepistata la timp inseamna iminenta unui accident grav, din care te alegi cu raniri grave si distrugerea masinii. In plus pui in pericol si pe ceilalti parteneri la trafic. Asta in cazul cel mai fericit, dar sa nu gandim pesimist!

–  revizii realizate pe bani grei, oriunde, nu conteaza. Nu are sens sa arunci cu bani, cand la Apbservice.ro se practica preturile cele mai bune de pe piata. Ia in calcul faptul ca ei au si piese, iar daca nu sunt in stoc, au surse autorizate care le livreaza piese originale si in cel mai scurt timp problema autoturismului tau va fi rezolvata! Societatea de care ti-am vorbit nu face compromisuri cand vine vorba de revizia masinii si de securitatea pasagerilor.

De ce Apbservice.ro?

1)Procedeaza corect ordonand logic lantul interventiilor si actiunilor de la identificarea defectelor (vizuală, prin diagnoză computerizată etc), la comanda pieselor de schimb și, in final, instalarea acestora.
2) A fost verificat și auditat de către Registrul Auto Român în scopul certificării
3)Detine tehnologii de ultima ora pe care le foloseste la revizii, reparatii tot ce are nevoie masina.
4)Manopera de calitate este practicata mult sub tarifele de la reprezentanta.
5)Interventiile de la APB Service București nu compromit garantia masinii.

Acum sper ca esti convins ca nu ai voie sa faci compromisuri cand incredintezi cuiva reviziile masinii tale! Adresa locatiei este urmatoarea: Strada Doctor Constantin Istrati, nr. 41-51, Bucuresti, Romania, iar datele de contact: e-mail: office@apbservice.ro si numarul de telefon 0735.561.283.

Asa ca nu este cazul sa fii trist, daca trebuie sa faci neaparat revizia la BMW, iar cei de la reprezentanta spun ca au facut programari pana catre sfarsitul sezonului si trebuie sa astepti!
Aici vei fi servit imediat si vei fi multumit si de calitatea lucrarii si de pret, in plus vei avea mereu la dispozitie profesionisti care sa se ocupe de masina ta.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments