Semne ca ai o relatie stabila

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Cei de la blog despre familie si viata au realizat un articol prin care iti poti da seama ca ai o relatie stabila sau nu.

Daca te incadrezi in situatiile de mai jos atunci poti avea siguranta ca ai un cuplu stabil. Lucrurile mici sunt cele care intaresc un cuplu. Iata care sunt lucrurile care intaresc o relatie:

  1. Te gandesti la iubitul tau atunci cand nu sunteti impreuna

Cu cat te vei gandi mai mult la iubitul tau atunci cand nu sunteti impreuna cu atat il vei iubi mai mult.  In mod sigur multe femei sunt de accord cu asta.

  • Aveti cateva rutine impreuna bine stabilite

Aici poate fi vorba despre orice, fie spalatul pe dinti impreuna dimineata, micul dejun luat la pat sau sarutul de noapte buna. Aceste ritualuir aduc stabilitate in cuplu si creaza senzatia ca partenerii se pot baza unul pe celalalt. Momentele petrecute in cuplu creaza inceredre si sustinere reciproca.

  • Sa te bucuri pentru reusitele partenerului tau

Daca iubitul tau a fost promovat atunci tu trebuie sa te bucuri pentru el. Trebuie sa reactionezi cu entuziasm si sa ii demontrezi ca ii doresti binele. Arata ca iti pasa de el si ca te bucuri pentru toate reusitele lui. Doar asa puteti avea parte de o relatie stabila.

  • Fa din cand in cand sacrificii

Nu vei putea face intotdeauna ceea ce iti place. Din cand in cand trebuie sa faci anumite sacrificii ca relatia sa mearga. Aceste mici sacrificii demonstreaza ca iti pasa de omul de langa tine.

  • Nu te simti sufocata in relatie

Intr-o relatie trebuie sa existe spatiu si sa ai libertate. Sentimentul de confort si stabilitatea este cheia unei relatii de durata. Atat tu cat si partenerul tau trebuie sa aveti suficient spatiu pentru a putea iesi cu prietenii sau sa aveti parte de activitati individuale.

  • Sa va simtiti confortabil in compania celuilat

Trebuie sa va acceptati asa cum sunteti si sa va simtiti confortabil in pielea voastra. Nu trebuie sa va ascundeti nimic si sa nu va fie teama sa va aratati asa cum sunteti. O relatie solida este construita pe sinceritate, afectiune si iubire. Trebuie sa va acceptati asa cum sunteti si sa fiti fericiti impreuna.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments