Sfaturi înainte de a cumpără un becuri LED

Un bec led este diferit față de un bec incandescent, acesta din urmă având în conținut un dispozitiv simplu ce conține filamente. Are aceleași caracteristici și produce o lumină constantă. În schimb, aceste becuri LED sunt puțin mai complicate. Vă prezentăm 5 sfaturi de luat în seamă înainte să va achiziționați corpuri sau surse cu led pentru a asigura o durată de viață indelungată, culori atrăgătoare, utilitate, și eficiență maximă.

Tehnologia becurilor LED

Despre becuri LED

  1. Indexul de redare al culorilor( scară de la 10 la 100, 100 fiind cel mai bun scor), au o proponderență de 80, în principiu. Este mai eficient decât al celor normal.
  2. Acestea pot avea fie o calitate slabă, fie una mai crescută. Astfel, dacă dorești să ai aceeași lumină într-o incăpere ar trebui să alegi toate becurile în așa fel încât să producă aceeași culoare “albă”.
  3. LED-ul este conceput pentru a emite lumina dintr-o singură direcție. Ele au o specificitate în ceea ce privește raza de acțiune.
  4. Aceste becuri LED, au un potențial de a dură foarte mult. Produc o cantitate mai mică de căldură decât cele normale.
  5. Trebuie să fii atent când achiziționezi un bec LED, dacă dorești să aibă caracteristica de a putea fi reglată intensitatea, dacă este dimabil. În cazul unui răspuns afirmativ, trebuie să te asiguri ce fel de variator să folosești. Unele au nevoie de acel standard, altele de unul magnetic, chiar electronic.

Acestea au fost câteva dintre sfaturile pe care vi le punem la dispoziție. Vă așteptăm să vizitați platforma noastră online, www.diversmarket.ro. Becurile au imbrăcat diferite forme, ajungând azi la una dintre cele mai bune forme ale sale, așa numitele becuri LED. Acestea sunt economice și, în aceeași măsură, protejează și natură.

Diversmarket.ro vă pune la dispoziție o gamă variată de becuri LED, corpuri de iluminat și multe alte tipuri de electrice. Alege un furnizor de încredere și rămai fidel alegerii făcute. Alege DiversMarket!

 

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments