Industria videochatului s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, mii de doamne si domnisoare ajungand sa castige sume substantiale din aceasta activitate. Tinerele care sunt atrase de aceasta industrie, dar care inca sovaiesc referitor la primul pas catre angajari pentru videochat trebuie neaparat sa citeasca randurile de mai jos, pentru a descoperi ce presupune exact acest tip de job, dar si cum pot performa, pentru a castiga cat mai mult!

 

Aspectul si prima impresie

 

In primul rand, doamnele si domnisoarele trebuie sa arate intr-un mod placut, sa aiba grija de corpul lor si sa inteleaga faptul ca niciun tip de trup nu este gresit pentru industria videochatului. In spatele monitoarelor exista barbati carora le plac fie femeile mai voluptoase, fie domnisoarele mai slabute. Cert este ca pentru fiecare categorie de femeie exista un grup tinta! Asadar, prima impresie conteaza in fata angajatorului, pentru ca acesta isi poate da seama catre ce barbati s-ar putea indrepta doamnele si domnisoarele.

 

Atitudinea, un ingredient picant

 

Atitudinea este un alt aspect care conteaza foarte mult in industria videochatului. Femeile trebuie sa dea dovada de flexibilitate in a-si schimba atitudinea in functie de clientii pe care ii au. Exista barbati carora le plac doamnele si domnisoarele mai docile, care fac tot ce li se spune, dar in acelasi timp exista si domni care isi doresc sa fie dominati prin cuvinte, gesturi si indicatii. Asadar, la interviu este important ca femeile sa incerce sa-si arate personalitatea cat mai bine, pentru a impresiona si totodata pentru a dovedi ca sunt puternice, independente si capabile sa socializeze cu orice categorie de barbati.

 

Vestimentatia

 

A merge la un interviu de angajari pentru videochat nu presupune in mod obligatoriu ca tinerele sa se imbrace cat mai sumar. Dimpotriva. Ele se pot imbraca office, dar in acelasi timp trebuie sa se simta comod si sa transmita un mesaj prin hainele pe care le aleg. Pana la urma este vorba tot despre un interviu de angajare, in ciuda industriei.

 

Flexibilitate in privinta programului

 

A lucra in industria videochatului presupune ca tinerele sa dea dovada de flexibilitate in privinta programului. Un astfel de job nu este deloc asemanator cu un altul, care presupune un program de luni pana vineri, de 8 ore. In general, doamnele si domnisoarele pot lucra oricate ore isi doresc, atata timp cat respecta schema orarului realizata impreuna cu manager. In plus, ele trebuie sa dea dovada de seriozitate si de punctualitate.

 

Abilitatea de a atrage

 

Barbatii care apeleaza la serviciile unui site de specialitate nu isi doresc in mod neaparat relatii intime, pentru ca este clar pentru toata lumea ca acest lucru nu este posibil. Cei mai multi dintre ei vor sa comunice cu o persoana care este dispusa sa intre in lumea fanteziei impreuna cu ei, asa cum probabil nu pot sa o faca impreuna cu partenerele de viata. Asadar, tinerele care lucreaza in industrie trebuie sa stie cum sa atraga clientii, jucand rolul pe care acesta si-l doresc.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru