Specialistii Bambu va prezinta principalele motive pentru a purta haine si lenjerie din fibra de bambus

In ultimul deceniu, din ce in ce mai multi oameni opteaza pentru varianta ecologica in ceea ce priveste imbracamintea, textilele pentru casa, precum si alte accesorii si obiecte utile, iar lenjeria de corp din bambus, sustin specialistii Bambu este cea mai bine vanduta si cea mai apreciata pentru proprietatile sale, intrecand cu succes bumbacul.

Hainele si lenjeria din bambus sunt cumparate pentru proprietatile pe care le au, dar si pentru starea de bine pe care o dau la fiecare purtare. Una din cele mai ecologice si mai placute la atingere materiale textile la momentul actual, bambusul este intr-adevar putin mai costisitor, insa rezultatele determina cumparatorii sa afirme ca este o investitie ce merita realizata.

De ce sa treci peste bariera pretului si sa comanzi produse din bambus din oferta Bambu?

Singura bariera care ar impiedica oamenii sa investeasca in lenjerie de corp de bambus este pretul. De cele mai multe ori, salariile mici si cheltuielile mari sunt principalele impedimente in acest sens. Pentru ca pana nu demult bumbacul era cel mai apreciat material textil, calitatile bambusului care le depasesc pe cele ale bumbacului sunt un motiv suficient de bun pentru a face o investitie buna in acest sens.

Lenjeria de corp din bambus nu numai ca este foarte confortabila, extrem de placuta la atingere, ci pastreaza pielea uscata. Indiferent cat de mult ar transpira purtatorul, lenjeria din bambus poate absorbi pana la de 3 ori greutatea sa in transpiratie.

Lenjeria de corp din bambus poate fi purtata pe o perioada mai lunga, asadar chiar daca nu exista posibilitatea de a o schimba in fiecare zi, acest material absoarbe mirosurile neplacute si isi pastreaza forma indiferent de forma corpului purtatorului sau purtatoarei, dar si de numarul de spalari.

Proprietatile antibacteriene pe care le are lenjeria din bambus determina cumparatorii sa se documenteze mai bine inainte de a face o alegere intre lenjeria din bambus si cea din bumbac. Studiile demonstreaza ca lenjeria de corp si in general tesaturile din bambus pot absorbi pana la 70% din bacteriile de pe corp care pot ataca organe sensibile si pot provoca, spre exemplu infectii urinare.

Mai mult decat atat, lenjeria din bambus este puternica, durabila in timp, cu mentiunea sa nu fie spalata la temperaturi mai mari de 40 de grade Celsius si sa nu fie spalata cu produse chimice care ar putea ataca tesatura. In plus, aceasta permite purtatorilor sa isi pastreze pentru mai mult timp un miros placut si proaspat, dar si sa o aleaga indiferent de anotimp.

Lenjeria din bambus regleaza temperatura corpului cu 2-3 grade in minus, cand afara este canicula si purtatorii transpira abundent, mentinandu-le pielea uscata, dar si cu 2-3 grade in plus, cand afara este frig si purtatorii au nevoie de o protectie suplimentara. Aceste produse se potrivesc atat persoanelor care sufera de alergii, care sunt mai sensibile din punct de vedere al pielii si care doresc pur si simplu sa se simta confortabil zi de zi, indiferent de situatie.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments