Toti pasionatii de masini vor face mereu diverse lucruri pentru autoturismele personale astfel incat acestea sa arate exact pe gustul lor, mai bine zis sa si le personalizeze astfel incat sa simta cu adevarat ca cele patru roti le apartin cu adevarat.Modificarile ce pot fi aduse unui autoturism, sunt diverse si tin atat de partea estetica, cat si de performante sau confort, insa ideal ar fi ca in acel moment, sa se tina cont de o anumita limita astfel incat sa nu intrati cu masina in ilegalitate.

Dintre aceste trei tipuri de modificari, cele mai populare sunt acele modificari aduse din punct de vedere estetic, deoarece primul impact este intotdeauna cel vizual. In urma cu putin timp am reusit sa imi achizitionez o masina, prima mea masina personala, fiind cumparata prin intermediul unui imprumut. Aceasta a fost cumparata la mana a doua, insa din fericire din punct de vedere tehnic s-a prezentat impecabil, numai ca problema reala a fost din punct de vedere estetic, deoarece nu arata tocmai ok.Inca din primul moment cand am vazut-o parcata, am simtit ca este masina pe care trebuie sa o cumpar, desi nu apucasem inca nici macar sa o pornesc.

Sunteti in cautarea unor servicii de colantari si print autocolant de calitate? Iata solutia! • Refu Blog

Dupa ce am dat cateva ture cu aceasta dar si in jurul ei, deja stiam ce doream sa ii fac astfel incat sa o pot face a mea nu doar pe hartie.Am batut palma cu proprietarul iar din momentul in care am ajuns cu masina acasa, primul lucru pe care l-am facut, a fost o lista cu absolut tot ceea ce doream sa modific.

In primul rand am dorit sa o corectez dupa cum am metionat, din punct de vedere vizual si oscilam intre colantare sau o revopsire integrala. Dupa ce mi-am facut calculele si m-am interesat ce costuri sunt implicate in ambele situatii, m-am hotarat sa aleg varianta colantarii, preturile fiind mult mai mici si in plus durata unei astfel de proceduri este foarte mica.In plus, alegand varianta unei colantari, aveam si ceva mai multe beneficii, precum protectia impotriva ruginii, mobilitate mult mai mare in vederea unei eventuale schimbari a culorii, timp de executie considerabil mai mic, si asa mai departe.

Asa i-am gasit pe cei de la Carbonsystems.ro unde dupa parerea mea am gasit cele mai bune servicii de colantari auto, dar si la cele mai avantajoase preturi.Pe langa colantari totale atat pentru masini normale cat si pentru masini ce urmeaza a fi omologate pe taxi, la acestia va puteti duce autoturismele si pentru print autocolant, prin care pot fi afisate diverse reclame cu produs sau servicii, nume de firme/companii si asa mai departe.In ceea ce priveste masina mea, i-am facut o programare pentru infrumustare la acestia iar dupa ce am vazut autocolantul aplicat, nu am avut decat cuvinte de lauda la adresa echipei Carbonsystems.ro deoarece au facut o treaba mai mult decat perfecata.

Inainte de a ajunge la atelierul acestora nu aveam nici un fel de idee legata de aplicarea autocolantului, insa am putut sa imi dau seama foarte usor legat de indemanarea si atentia cu care aceasta echipa pasionata de frumos isi facea treaba, totul pentru ca clientii sa poata beneficia de cele mai bune servicii. Desi in cazul acestora preturile sunt accesibile, calitatea este net superioara multor altor ateliere de acest gen, tocmai pentru ca exista la mijloc o pasiune comuna intre ei si clienti.Pe langa faptul ca se lucreaza din pasiune, cei de la Carbonsystems.ro utilizeaza si produse si unelte de cea mai buna calitate, pentru ca numai in acest fel rezultatul final poate fi unul cu adevarat spectaculos, cu de altfel s-a si intamplat in cazul meu. Mai ca nu imi vine sa ma mai dezlipesc de masina.

Dupa ce am scapat de grija esteticii, am reusit linistit sa ma ocup si de restul lucrurilor, un set de jante din aliaj usor, folii pe spate, poate faruri cu lupe, o toba sport, un soft stage 1 astfel incat sa nu necestie interventii suplimentare la motor dar nici sa nu dea de gandit autoritatilor si lista poate continua. Recomand cu toata increderea Carbonsystems.ro tuturor celor care doresc sa isi colanteze autoturismele, indiferent de marca, model sau mai ales culoare.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment