Tendinte make-up mireasa 2018

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

In ziua nuntii, toate miresele isi doresc sa straluceasca si sa fie in centrul atentiei. Pe langa rochia de mireasa, coafura si accesoriilor ales, tipul de make up mireasa pe care il aleg domnisoarele este foarte important, intrucat acesta trebuie sa fie in concordanta cu intreaga tinuta si, totodata trebuie sa le puna calitatile naturale in valoare! In randurile de mai jos, viitoarele mirese pot gasi sfaturi pretioase despre tipul de machiaj care se poarta in 2018!

Ce culori se poarta pentru make-up mireasa in 2018?

In 2018 se poarta foarte mult rujurile colorate, care scot ochii in evidenta intr-un mod foarte frumos. Domnisoarele pot opta pentru un rosu de culoarea tomatelor, dar si pentru un roz-zmeura. Specialistii recomanda ca intreaga gama de culori sa fie usor transparenta, astfel incat sa ofere mireselor un aspect natural!

Look-ul vintage

Femeile care au tenul mai alb se pot indrepta catre un machiaj care se ofere un look vintage. Practic, pentru pometi se poate folosi un roz frumos, iar pentru buze o nuanta asemanatoare. Cat despre tus, acesta trebuie sa fie trasat cu mare atentie, inr-o linie subtire. Totodata, specialistii recomanda evitarea genelor false!

Machiajul natural

Anul acesta este la moda machiajul natural! Este vorba despre un tip de machiaj foarte potrivit pentru femeile care sunt foarte frumoase si fara aplicarea produselor cosmetice. In aceste cazuri este recomandat ca machiajul sa contina putin fard de obraji, iar ca ochii sa fie usor creionati. Cat despre ruj, ideale sunt nuantele de roz prafuit, care nu sunt foarte tipatoare!

Look-ul glamouros

Femeile care au optat pentru o rochie de printesa pot alege un machiaj glamouros fara nicio problema! Acest tip de make up mireasa le va ajuta sa-si puna in valoare atat trasaturile fizice, cat si rochia intr-un mod foarte frumos. Recomandate sunt culorile pale (de exemplu, roz pentru buze), iar cand vine vorba despre gene, pot fi aplicate gene false, care sa ofere iluzia unor ochi mai mari.

Buze retro

Rosul este o culoare care nu se demodeaza niciodata, iar femeile care opteaza pentru aceasta culoare vor obtine un look retro foarte interesant in ziua cea mare. Important de stiut este faptul ca rosul poate fi folosit de catre toate domnisoarele, indiferent de forma fetei sau culoarea pielii acestora. In ceea ce priveste femeile brunete, daca ele aleg un ruj rosu, atunci trebuie sa aiba grija ca restul machiajului sa fie unul mai discret, cu nuante cat mai apropiate de culoarea pielii.

Machiaj monocromatic

Miresele care isi doresc un machiaj cat mai simplu pot opta pentru varianta monocromatica. Practic, ele vor purta aceleasi nuante atat la ochi, cat si pe buze. Ideal este ca toate culorile alese sa fie calde pentru ca altfel, domnisoarele ar obtine un aspect prea puternic si totodata fortat!

 

Machiajul din ziua nuntii este foarte important, intrucat acest element poate contribui semnificativ la modul in care se simte mireasa. De asemenea, el trebuie sa fie rezistent, in conformitate cu intreaga tinuta si, totodata sa puna trasaturile celei care il poarta in evidenta intr-un mod frumos!

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments