Testele de competenta lingvistica sunt un aliat neasteptat

Testele de competenta lingvistica sunt un aliat neasteptat - Refu.ro
Young man learning different languages

“Azi veti da testare la franceza!”… probabil ca aceste cuvinte clasice va dau fiori, in timp ce va reamintiti orele de limbi straine din perioada liceului si a testarilor pe nepregatite. Dar acum nu mai sunteti in liceu, iar testele de limbi straine pot fi chiar utile si placute.

Cand invatati o limba straina, testele de competenta lingvistica pot deveni aliatul neasteptat pentru a afla daca sunteti pe drumul cel bun. Testarea abilitatilor este un mod important de a reflecta asupra procesului de invatare si de a va imbunatati abilitatile. Insa nu orice test este bun. Veti avea nevoie de un test provocator pentru a va demonstra abilitatile. Noi va recomandam sa incercati testele lingvistice de pe Eurocor.ro. Ce teste veti gasi aici?

In primul rand, veti putea face un test franceza. Desi franceza era la moda acum 15-20 de ani, a cunoaste limba lui Voltaire si a lui Balzac reprezinta oricand un plus si, desigur, o adevarata provocare. Daca cunoasteti limba franceza, oportunitatile de angajare, mai ales in companii franceze, sunt mult mai mari.

Pentru limba lui Byron, va asteapta teste engleza. Acum, acesta limba este aproape obligatorie in orice companie si institutie din tara. Cel putin, noua generatie nici nu mai concepe sa nu o vorbeasca. Totusi, pentru a fi sigur ca vorbiti fluent, ar fi indicat sa faceti si un test.

Goethe inusi ar fi incantat de acest test germana de la Eurocor.ro. Nu va puteti angaja la firme mari de automobile, medicamente sau tehnologie cu capital german fara sa cunoasteti, macar la nivel conversational, limba germana.

Un motiv pentru a va testa abilitatile lingvistice este sa vedeti cat de mult ati invatat deja, cum am spus mai sus. A vedea cat de departe ati ajuns poate fi foarte motivant. Cine stie care ar putea fi rezultatele? Poate stiti mai multe decat credeti.

In plus, s-ar putea sa doriti sa va testati abilitatile de limba pentru a vedea ce mai aveti de lucru. Vazand cum va descurcati, va poate ajuta la identificarea punctelor slabe, permitandu-va sa lucrati in acest sens. Intrucat o multime de joburi bune necesita sa cunoasteti o limba suplimentara, este important sa puteti clarifica nivelul de calificare.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments