Tips&tricks: la ce trebuie sa fie foarte atenti oamenii de afaceri inainte de a-si alege cele mai bune carti de vizita?

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Oamenii de afaceri care cauta sa stabileasca legaturi de incredere si de durata cu partenerii pe care ii au, dar si cu potentiali noi partneri au nevoie de carti de vizita de calitate, cu ajutorul carora sa isi ofere datele de contact. Alegerea acestor obiecte este esentiala pentru ca oamenii care le primesc sa le poata folosi in mod eficient. In randurile de mai jos, antreprenorii pot descoperi principalele elemente pe care trebuie sa le aiba in vedere, astfel incat sa isi poata comanda cartile de vizita preferate!

Dimensiune

Unul dintre cele mai importante aspecte in privinta carora trebuie sa decida indivizii cand vine vorba despre cartile de vizita este dimensiunea acestora. Exista modele mai micute, dar si modele mai mari, astfel incat toata lumea sa le aleaga pe cele potrivite. De preferat este ca utilizatorii sa se indrepte catre cartile care incap in portofele si care au o dimensiune standard, asemanatoare cu cea a cardurilor bancare. In acest fel, persoanele carora le sunt oferite cartile de vizita le pot pastra foarte usor.

Carti de vizita in functie de materialele din care sunt realizate

Pe lista elementelor esentiale pentru alegerea celor mai bune carti de vizita se numara si materialele din care acestea sunt realizate. De exemplu, obiectele pot fi lucrate din carton simplu, clasic, din supergloss de 250g/mp, din calc sau din materiale laminte. Dintre acestea, cartile laminate sunt cele mai rezistente si mai simplu de folosit: ele nu pot fi afectate nici de apa si nici de conditii meteo nefavorabile.

Font

Fontul joaca si el un rol esential in ceea ce priveste cartile de vizita. Este important ca oamenii sa poata citi usor datele de contact pe care le au la dispozitie, astfel incat sa intre in legatura cu cei cu care doresc sa discute. Antreprenorii trebuie sa aleaga cu grija fontul, astfel incat sa acesta sa nu puna probleme de niciun fel. Daca este nevoie, pot solicita sfaturi din partea companiei cu care aleg sa colaboreze pentru obtinerea cartilor de vizita.

Culori

Culorile nu trebuie nici ele ignorate. In cele mai multe dintre cazuri, oamenii de afaceri prefera culorile neutre, care sunt elegante si frumoase. Cremul, negrul si albul simplu se afla in topul preferintelor antreprenorilor. In acelasi timp, cei care vor sa iasa din tipare au posibilitatea de a opta pentru combinatii deosebite de culori, indiferent daca este vorba despre unele aprinse si intense. Exista, de asemenea si oameni de afaceri care isi aleg culorile pentru cartile de vizita in functie de logo-ul companiei pe care o reprezinta.

Nu in ultimul rand, antreprenorii trebuie sa tina cont si de faptul ca pentru majoritatea tipurilor de carti pe care le au la dispozitie exista o comanda minima pe care trebuie sa o atinga. Ei pot, de exemplu sa isi comande pentru inceput minimum de obiecte, urmand ca apoi sa faca alte comenzi, in functie de nevoile personale!

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments