Tot ce trebuie sa stii despre amenajari cu sticla securizata pentru interior

Cei care urmeaza sa-si decoreze casa ori sediul firmei si cauta idei pentru a face acest lucru intr-un mod cat mai interesant si mai eficient trebuie sa ia in considerare si optarea pentru sticla securizata pentru interior. Aceasta poate fi utilizata in diferite zone din apartament sau din casa, in functie de preferintele fiecaruia, dar si in incinta marilor companii.

Cum se obtine sticla securizata?

Sticla securizata se poate obtine prin incalzirea sticlei normale la o temperatura de pana la 650 de grade Celsius. Atunci cand materialul ajunge la acest nivel, el se inmoaie, iar suprafetele externe trebuie racite cat mai repede, astfel incat sa se contureze o compresie puternica. Procesul care urmeaza este cel de racire si este efectuat intr-un mod controlat. Practic, sticla securizata ajunge sa fie de 3-4 ori mai rezistenta decat cea normala.

Unde si cum poate fi utilizata sticla securizata?

Sticla securizata poate fi utilizata atat in locuintele personale, cum sunt casele si apartamentele, cat si in sediile marilor firme. De exemplu, usile de la intrarea pe etaj, peretii despartitori, mobilierul de birou, cabinele de dus, lifturile, treptele, balustradele, pardoselile, dar si acvariile ÔÇô toate acestea pot fi realizate din sticla securizata, pentru ea este foarte rezistenta si are capacitatea de a sustine greutati foarte mari. ┬á

Un material modern si interesant

Sticla este un material modern si interesant, cu ajutorul caruia orice tip de spatiu poate capata o imagine placuta din punct de vedere vizual. In plus, sticla securizata poate fi modelata in numeroase feluri. De exemplu, usile nu trebuie sa fie neaparat simple. Ele pot avea diferite aplicatii si decoratiuni.

Totodata, despartirea unui spatiu in 2 incaperi se poate face cu ajutorul unei usi glisante din sticla securizata pentru interior de pe http://xglas.eu/. Aceasta metoda este deseori folosita in cadrul companiilor mari, acolo unde este nevoie atat de deschidere din punct de vedere fizic, dar si comunicational, dar si de intimitate in anumite momente, cand au loc discutii extrem de importante si sensibile.

Preturi avantajoase pentru sticla securizata

Avand in vedere ca usile din sticla securizata sunt durabile si rezistente, pretul lor este unul convenabil, pentru ca astfel se poate evita inlocuirea usilor de mai multe ori, asa cum poate s-ar intampla in cazul celor din lemn.

Protectie impotriva fenomenelor meteo puternice

Atunci cand sticla securizata este folosita pentru realizarea peretilor unei terase, de pilda, acest material asigura protectie impotriva fenomenelor meteo puternice, pentru ca are capacitatea de a rezista la vant, ploi, dar si la ninsori.

Instalare usoara

Un alt avantaj al optarii pentru sticla securizata este acela ca ea poate fi montata foarte usor. Practic, usile pot fi instalate in doar cateva zeci de minute. Nici cand vine vorba despre usile care culiseaza efortul nu este unul extrem de mare. Totodata, daca este nevoie, demontarea se poate face si ea usor.

Sticla securizata a inceput sa fie folosita din ce in ce mai mult in ultimii ani, fiind vorba despre un material rezistent, care ofera spatiilor interioare un aspect interesant si modern. Ea poate fi utilizata in foarte multe moduri, astfel incat rezultatele finale sa fie deosebite!

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments