Tot ce trebuie sa stii despre genele false

Tot ce trebuie sa stii despre genele false - Refu.ro

Genele false sunt acele “instrumente” perfecte de beauty care ofera femeilor o privire seducatoare si sexy. Nu exista o modalitate mai buna de a arata superb.

Singura problema este ca genele pot reprezenta o adevarata problema incepand cu aplicare si pana la calitatea lor. Pentru orice femeie care isi doreste gene false sau pentru oricine doreste sa isi deschida un business in acest domeniu, exista cateva reguli ce ar trebui respectate.

Alege intotdeauna gene false de la branduri cunoscute

Ca in achizitionarea oricarui produs de infrumusetare, brand-ul conteaza. In Romania, un brand cunoscut este Orzelowska.  Acest brand reprezinta un business de succes al Monikai Orzelowska, o poloneza ambitioasa stabilita pe meleagurile mioritice, care a fondat aceasta companie care a devenit unul din cei mai mari distribuitori la nivel national. Toti artistii care au folosit extensii gene de la acest brand s-au declarat multumiti si continua sa le foloseasca si acum.  Orzelowska Eyelash Shop ofera produse diversificat precum kit extensii gene, mai multe tipuri de adeziv gene, pensete gene si asa mai departe. In plus, fondatoarea initiaza noi si noi persoane in tehnica aplicarii genelor false.

Alegerea formei

Daca ai ochi mai mici si obiectivul tau este sa alungesti privirea, alege genele care sunt mai groase in coltul exterior. Acest lucru va oferi o ridicare a coltului ochiului si lungime. Pentru ochii mari, concentreaza-te pe genele dese in centrul ochiului. Acest lucru va deschide cu adevarat ochiul. Pentru ochii cu profunzime, este recomandata o banda gene mai lunga, astfel incat sa poti prelungi aspectul ochiului. Aminteste-ti ca genele sunt o extensie a formei ochilor, iar cea mai buna parte a genelor false este ca poti controla forma!

Dimensionarea genelor

Daca daca utilizezi o banda gene, alege exact dimensiunea ochilor si apoi tai-o cu foarfecele de cuticule. Benzile care sunt prea lungi sunt incredibil de greu de manevrat.

Aplicarea

Este nevoie de tehnica si practica, dar cu ajutorul orzelowska vei invata cum sa faci acest lucru! In primul rand, pune o picatura de lipici gene pe partea din spate a mainii si foloseste un bat pentru cuticule pentru a lipi usor pe lipiciul. Asteapta aproximativ 15 secunde pentru ca lipiciul sa se aseze, apoi aseaza fasia pe marginea exterioara a ochiului, cat mai aproape de linia genelor. Asigura-te ca unghiul genelor false este acelasi cu unghiul propriilor gene sau cu genele persoanei careia ii le aplici. Foloseste 1-2 straturi de rimel pentru a amesteca.

Daca folosesti genele individuale, foloseste aceleasi reguli cu adezivul si apoi aplica-le pe rand, incepand din coltul exterior. Dupa ce lipiciul s-a uscat, asigura-te ca aplici un eyeliner negru pentru a ascunde orice urma de adeziv.

Indepartarea genelor

Cand vine vorba de indepartare, utilizeaza un produs de indepartare a machiajului pentru ochi, fara ulei, pentru a inmuia lipiciul, apoi lasa genele sa alunece singure. Usor, nu?

Depozitarea genelor

S-ar putea sa nu stii acest lucru, dar – da! – genele false pot fi reutilizabile. Asigura-te ca nu folosesti substante de curatat pe baza de ulei, deoarece acest lucru va ingreuna utilizarile suplimentare (adezivului nu-i place sa se ataseze pe o suprafata uleioasa). Indeparteaza orice bucati de lipici ramase. Depoziteaza genele intr-un recipient de plastic curat si vor fi gata pentru urmatoarea ocazie!

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments