Daca esti sofer cu siguranta te-ai gandit deja ce ar trebui sa faci daca ai ramane cu masina blocat in drum. Sau poate deja ai fost pus in aceasta situatie neplacuta si a trebuit sa apelezi la o firma de tractari auto pentru a transporta masina pana acasa sau pana la cel mai apropiat service auto.

Trebuie mentionat ca nu toate aceste firme de tractari si asistenta rutiera ofera servicii profesioniste. Tocmai de aceea, dorim sa venim in intampinarea nevoilor conducatorilor auto si sa oferim cateva recomandari care sa-i ajute in gasirea celei mai bune firme de tractari auto Brasov.

In primul rand o firma de tractari auto serioasa dispune de un numar suficient de platforme pentru interventie, acoperire locala sau nationala, in asa fel incat timpii de asteptare pentru remorcarea masinii pa la un service auto specializat sa fie cat mai mici. Programul firmei trebuie sa fie de asemenea non-stop.

O firma de remorcari auto detine o licenta de functionare pentru transport auto, este autorizata din punct de vedere legal si detine personal calificat care va stiii intodeauna cum sa procedeze in astfel de situatii.

Ideal este ca firma de remorcari si detina si echipament pentru diagnoze auto, in asa fel incat sa stii care este defectiunea la masina ta, pentru a a lege un service auto si in fucntie de asta.

Informeaza-te din timp si nu lasa pe ultima suta de metri alegerea unei firme de tractari auto Brasov , in asa fel incat daca vei fi pus in situatia neplacuta de a ramane cu masina in pana sa stii la cine sa apelezi pentru o interventie cat mai rapida si eficienta.

tractari auto brasov

Nu incercati sa va tractati masina cu ajutorul unui prieten pentru ca riscati sa produceti daune si mai mari, in plus veti ingreuna circulatia si puteti incalca legislatia in vigoare privind prevederile din art. 157. Contraventiile in acest caz pot ajunge de la 9 la 20 de puncte-amenda si cu valori cuprinse intre 1125 RON si 2500 RON.

Tine cont de toate aceste sugestii si recomandari atunci cand o sa ai nevoie de remorcari auto sau asistenta rutiera si vei putea beneficia de cele mai bune servicii si de ce nu, de cele mai bune preturi.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru