Pentru oricine isi doreste sa beneficieze de transferuri de la hotel la aeroport sau invers, exista pe piata de specialitate firme care pot sa satisfata sub diferite forme si la orice ora aceasta necesitate aparuta cu precarede la persoanele care calatoresc mult, fie datorita jobului fie in timpul lor liber.

Firmele de specialiatte va pot ajuta atunci cand calatoriti spre exemplu in Romania si aveti nevoie sa ajungeti spre exemplu de la Aeroportul Bucuresti Otopeni in alt oras din tara.

Deasemeni puteti sa beneficiati de serviciile dorite daca doriti sa beneficiati de un transfer dintr-un aeroport la un hotel din Bucuresti.

Dar si daca aveti un coleg ori partener care va viziteaza in Bucuresti, insa nu aveti timp ca sa-l preluati direct din aeroport, apelati la o firma care asigura transportul hotel aeroport si aeroport hotel si rezolvati astfel problema, intr-un mod cat se poate de elegant.

Daca doriti sa beneficiati de un transfer catre aeroport, la o data anume si ora mentionata , puteti deasemeni sa beneficiati de acest serviciu, la un pret fix.

Daca va aflati in una dintre situatiile de mai sus, in mod evident veti avea nevoie de serviciile oferite de firmele care asigura transferul si transportul hotel aeroport si invers.

Servicii private

Un alt serviciu oferit de aceste companii este acela de transfer privat la si de la aeroport.

In acest fel puteti sa evitati asteptatea taxiului si va puteti bucura de serviciulde intampinare la aeroport oferit de companiile specializate in astfel de transferuri.

In acest sens puteti chiar sa rezervati in avans, putand efectua rezervarea oricand inaintea transferului.

Costuri de transfer

Companiile serioase cae ofera servicii in acest domeniu va ofera preturi fixe fara alte costuri ascunse, preturile pentru orice tip de transfer de la/catre aeroport fiind fixe per transfer.

Personalul din acest domeniu urmaresc zborurile intr-un timp real, monitorizand toate zborurile, de aceea putetiu sa fiti siguri ca soferul o sa fie in aeroport chiar daca zborul va avea intarziere.

Beneficitai deasemeni de soferi profesionisti care sunt si vorbitori de limba engleza, soferi mereu politicosi si care sunt imbracati business.

Acestea ca ofera siguranta si confort beneficind de o flota care e formata din masini noi care sunt echipate cu sisteme de siguranta dintre cele mai noi.

Serviciu de asistenta clienti este la dispozitia clientilor timp de 24 de ore, 7 zile pe saptamana putand sa va bazati fara probleme pe sistemul de asistenta clienti.

Metodele de plata ale serviciilor sunt flexibile, putand achita transferul atat online, cat si cu cardul bancar sau chiar si numerar, direct la sofer.

Transferuri de aeroport

In Romania, printre cele mai utilizate trabnsferuri de la aeroport sunt pe traseele :

  • Aeroportul Otopeni la Hoteluri din Bucuresti;
  • Aeroportul Otopeni la hoteluri de pe Valea Prahovei;
  • Aeroportul Otopeni la Constanta;
  • Aeroportul Otopeni la Brasov;
  • Aeroportul Otopeni la Sibiu.

 

Pentru orice intrebari, clientii pot fie sa arunce o privire pe site-urile de specialitate ale firmelor de profil, unul dintre acestea fiind www.transport-personal.ro fie sa solicite detalii telefonic, direct catre operatorii de serviciu.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment