Clasa a XII-a reprezinta ultimul an de liceu. Este acel an cand elevii isi vor lua “la revedere” de la profesorii si colegii cu care au impartit si bune, si rele, timp de patru ani.

Este anul decisiv in care vor alege ceea ce vor sa faca in viata. Este anul cand vor avea examenul cel mai important, si anume Bacalaureatul. Acest examen este de o importanta extraordinara si dificultatea acestuia este din ce in ce mai mare.

Desigur, elevii care se vor pregati temeinic nu vor avea de ce sa isi faca griji. Pentru a lua acest examen este nevoie de multa munca, manuale si culegeri speciale. Desigur, pe langa examenul de bacalaureat, elevii trebuie sa invete si materia clasei a XII-a.

De aceea, cei care vor trece in aceasta clasa finala de liceu, pot achizitiona inca de acum manuale clasa 12 de la librariadelfin.ro. Preturile sunt foarte bune, fiind disponibile pe site cu reduceri substantiale.

Pe langa manualele pentru materii de tipul Literatura Romana, Matematica, Biologie, Fizica, Chimie, Limbi straine, Istorie, Geografie, librariadelfin.ro le ofera elevilor si alte carti speciale pentru bacalaureat cum ar fi un Manual teoretic si practic de limba romana si Economie pentru bacalaureat si admitere in facultate.

Prima carte, Manual de limba romana pentru examenul de capacitate si bacalaureat, este un manual al autorului Constantin Dominte. Lucrarea se adreseaza elevilor, dar si celor care doresc sa isi insuseasca o mai buna cunoastere a limbii romane. Manualul acesta este rezultatul experientei unor profesori renumiti. In manual se regasesc exercitii si teste, a caror rezolvare se gaseste la sfarsit.

A doua carte, si anume Economia pentru bacalaureat si admitere este creata in vederea sustinerii cu succes a probei de Economie la aceste examene.

Aceasta lucrare ofera viitorilor candidati un mod de lucru eficient si util pentru fixarea si aprofundarea cunostintelor economice. Tinand cont de Programa de Economie si bazandu-se pe continutul tuturor manualelor alternative pentru liceu aprobate, lucrarea cuprinde un rezumat al fiecarei lectii, elemente de aprofundare a notiunilor economice, precum si diferite modele de evaluare, care corespund cerintelor examenului de bacalaureat si de admitere in facultate.

In afara de acestea, cum spuneam, pe site sunt disponibile manuale foarte bine realizate. Indiferent de materie, librariadelfin.ro ofera celor interesati doar cele mai bune manuale pentru a fi bine pregatiti, atat la examenul de bacalaureat, cat si la admiterea in facultate.

Studiul nu trebuie efectuat numai la orele de curs, ci si acasa, pentru ca aceasta clasa a XII-a este extrem de importanta, fiind decisiva pentru viitorul elevilor. Rezultatele de la cel mai important examen  vor fi cheia catre viitoarea cariera.

In plus, liceenii trebuie sa isi mareasca bagajul de cunostinte cu fiecare ocazie ce se iveste. Provocarile sunt multe, insa elevii de clasa a XII-a trebuie sa invete sa nu dea inapoi.

De aceea, manualele au fost concepute in asa fel incat sa ii ajute pe elevi sa treaca cu bine prin tot, sa nu isi piarda interesul si concentrarea si sa asimileze cat mai bine toate cunostintele necesare pentru examen, pentru facultate si pentru viitorul lor.

Author

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru