WhatsApp Web pentru Desktop va fi probabil noul trend pentru tineri, fiind un mod foarte eficient de a comunica rapid, fie ca esti pe drum, sau poate chiar la calculator. Din cei 600 de milioane de utilizatori de WhatsApp.

WhatsApp Web te lasa sa folosesti browserul pe post de terminal. Ideea asta daca este implementata sub forma de aplicatie serioasa chiar poate sa ingroape de tot Yahoo! Messenger, eu unul am aproape 3 ani de cand nu am mai folosit Yahoo! Messenger. Daca ideea de aplicatie se consolideaza, atunci pot spune ca se va naste un nou trend, daca acum e imposibil sa fie cineva pe internet si sa nu aibe facebook, in scurt timp va fi imposibil sa fie cineva online si sa nu fie pe WhatsApp.

Ce e mai ciudat putin este ca ai nevoie sa scanezi un cod de bare pentru a avea acces la interfata web, e un fel de login prin scanarea codului. Dupa scanarea codului poti incepe sa folosesti aplicatia fara probleme.

Tutorial WhatsApp Web pentru Desktop

In primul rand trebuie sa intri pe Google Play, si sa fii sigur ca ai ultima versiune de WhatsApp. Apoi trebuie sa dai la setari si sa selectezi WhatsApp Web, exact ca in imaginea de mai jos:

tutorial-whatsapp-imagine-1

Apoi apare o indrumare sa vizitezi pagina: web.whatsapp.com, exact ca in imaginea de mai jos:

tutorial-whatsapp-imagine-2

Si la final este necesar doar sa scanezi codul care-ti apare la adresa web, exact ca in imaginea de mai jos:

tutorial-whatsapp-imagine-3

Daca ai facut totul cum trebuie, trebuie sa-fi fie afisat WhatsApp Web in browser ca in imaginea asta:

WhatsAppWeb-pentru-desktop

Daca ti-a cazut 3g/4g-ul atunci in browser iti va fi afisat un box care te invita politicos sa dai practic refresh la pagina sau sa-ti delochezi sincronizarea telefonului.

deconectare-whatsapp-web

PS: Aplicatia functioneaza pe baza de sincronizare, deci trebuie sa ai telefonul conectat la internet pentru a putea conversa cu cineva din lista.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment