Zombieland, serial TV

zombieland, serial tvZombieland, devine serial TV! După popularul The Walking Dead se pare că un alt serial cu zombie o să apara în curând, pentru cei care au văzut Zombieland în mare parte o să știe despre ce este vorba, despre cei care nu l-au văzut eu nu o să vă scriu nimic, o să las pentru voi să-l vedeți. Acum sper doar că nu o să strice distribuția și ideea filmului, mă aștept să fie un serial la fel de bun ca Walking Dead, poate chiar mai bun, cine știe.

Episodul serialului se așteaptă să fie undeva la 30 de minute per episod, unde un grup alcătuit din Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Emma Stone și Abigail Breslin încearcă să supraviețuiască în fața unui val apocalipitc de zombii.

Îngrijorarea mea privitor noilor seriale care urmează să apară acum și în viitor este să aibe întradevăr longevitate, pentru că destul de multe seriale nu apucă să vadă lumina zile în următorul sezon și aici este păcate pentru că unele filme chiar merită, aici vreau să menționez și serialul Terra Nova, care putea să aibe o super poveste în viitor, dar le-au tăiat creangă după primul sezon. Păcat!

Așteptăm primele imagini din Zombieland, până atunci o să vă țin la curent.

Zombieland, actorii din serial:

Jesse Eisenberg-zombieland
Jesse Eisenberg
Woody-Harrelson-zombieland
Woody Harrelson
emma-stone-zombieland
Emma Stone
abigail-breslin-zombieland
Abigail Breslin

 

Subscribe
Abonare pentru
guest
3 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Nevi

sa vedem, chestia e ca nu stiu cat de intens o sa fie in doar 30 de minute

Ionut

Un mare plus pentru Emma, e faina rau 😀