Refu Blog

La modul cum apar scurte animaţi Sci-Fi pe internet, la fel de simplu pot apărea şi lungi metraje realizate pe calculator, cu o poveste foarte bună sau chiar fanii unor filme care nu s-au mai prelungi, sau chiar seriale anulate.

Asta chiar ar fi o idee, dacă marile studiouri de film care se plictisesc de atâţia bani şi nu mai dau doi bani pe fanii unor filme realizate de ei, foarte usor în viitor putem să vedem continuarea unui film într-o animaţie de excepţie cu un nivel detaliat al obiectelor, mediului sau chiar al personajelor.

Astăzi am descoperit o scurtă animaţie Sfi-Fi care este realizată chiar bine.

Animatii realizate pe calculator • Refu Blog

Scurt-metrajul se numeşte RUIN şi este realizat de Wes Ball (US, California).

Dacă şi alţi ca el ar face lung metraje pentru anumite filme sau seriale anulate, cred că vom avea parte de multă acţiune animată în viitorul nu foarte îndepărtat.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

13 Comments

  1. Scurt-metrajul este mai mult decat sci-fi…sunt totusi curios cand o sa putem vedea si un lung-metraj realizat exclusiv pe calcualtor.

  2. Havrince DanielReply

    Avatar a fost realizat aproape in totalitate pe calculator 😀

  3. Tudorache GabrielaReply

    Buna ziua,

    Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebookdespre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava. Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

    Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/.Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
    Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

    [email protected]

  4. imi place scurt-metrajul,sper ca in vitorul apropiat sa vedem si un lung metraj 😀

  5. soooper! imi place initiativa si astept un lung-metraj!

    • RUIN is a story set way in the future. It’s a project we’re developing internally. This is where we post our experiments and works-in-progress.

      Se poate spune si asa, dar momentan atat au lucrat baietii, si trailerul de fel arata evenimente din film, ce ai vazut mai sus este toata actiunea de la inceput, este foarte posibil ca in viitor sa aibe si o continuare pana cand ajung sa fie si versiunea de lung-metraj, deabea astept.

    • Este doar animatie, realizata de niste oameni care se pricep la grafica pe calculator, sper ca vor reusi sa faca din asta si un lung-metraj, fiind foarte buna definitia naturala a mediului din film.

  6. de unde or mai avea astia combustibil?

    nu e textu ala la moda „ mai avem gaz pentru 20 ani”,care e deja vechi de vreo 10?

Write A Comment