Optimizare SEO On Page sau  Optimizare SEO Off Page?

 

optimizare seo website

Când zici optimizare SEO (Search Engine Optimization) zici optimizare pentru motoarele de căutare, mai exact fiind optimizarea poziţiei în motoarele de căutare atunci când vine vorba de un anumit cuvânt cheie.

 

SEO este o subcategorie a marketing-ului online SEM (marketing pe motoare de căutare), SEO împreună cu SEM ajută companiile să-şi poziţioneze website-urile pe primele poziţii pentru anumite cuvinte cheie. Acest lucru a început undeva prin anul 1990, acum optimizarea SEO fiind un serviciu destul de des întâlnit la mai multe companii de servicii web

 

Optimizare SEO On Page

 

Primul pas atunci când începi să te gândești la motoarele de căutare, este să îți verifici site-ul să fie optimizat pentru motoarele de căutare, dacă nu ai de gând să pierzi foarte mult timp pentru optimizare seo on page și vrei doar să te concentrezi pe un link building puternic oferit de seo off page, îți pot face un audit seo onpage sau chiar să repar toate greselile de pe site.

 

(pentru mai multe informatii andrei(@)refu.ro)

 

De ce am nevoie de optimizare seo on page?

 

optimizare web - trafic webDacă ai un business atunci ai nevoie de optimizare SEO, sau chiar dacă eşti un simplu blogger, tot ai nevoie de optimizare SEO, poţi câştiga clienţi sau cititori noi în fiecare zi.

 

Dacă optimizarea SEO se face corect, atunci site-ul are o prezenţă mai bună în motoarele de căutare, să nu uitam că în afară de Google Search mai există şi Bing, Ask.com, DuckDuckGOYandex etc.

 

Toate aceste căutări relevante de conţinut poate ajuta website-ul tău să ajungă acolo unde trebuie pentru ca un client sau un cititor să acceseze site-ul tău pentru informaţii, servicii sau produsele de care au nevoie.

 

Mai mulţi vizitatori înseamnă mai multe persoane interesate de business-ul dumneavoastră şi bineînteles vânzâri online cu ajutorul site-ului creat şi bine optimizat din punct de vedere SEO.

 

Daca ai unu blog, poti sa citesti cateva metode benefice pentru blogul tau la capitolul de seo on page, asadar iti recomand sa citesti si articolul promovare seo pentru blog.

 

La ce ajută optimizare seo in general?

 

Optimizarea SEO ajută motoarele de căutare să fie şi mai eficiente prin conţinut relevant. Utilizatorii pot găsi mai uşor informațiile, imaginile sau produsele de care au nevoie exact.

Optimizarea SEO face un lucru minunat pentru firmele mici, le ajută să concureze cu marile companii pe online. Din momentul în care ai o optimizare SEO corectă a site-ului acest lucru reduce considerabil suma de bani necesară pentru promovarea în mediul online.

 

Tot online-ul este plin de informații despre cum poți să-ți optimizezi cel mai bine site-ul sau blogul în motoarele de căutare, foarte mulți chiar focusează să-și optimizeze site-ul doar în google, dar avantajele pot veni și din alte motoare de căutare, totul depinde de cuvântul cheie căutat. Wikipedia ofera o teorie de baza cum functioneaza optimizarea in motoarele de cautare

 

Pentru a oferi o buna oferta de pret adresa mea de email este: andrei[@]refu.ro