Esti indecis? Exista o aplicatie pentru asta! Cel mai probabil daca esti indecis inseamna ca ai foarte multe modele daca este ceva fizic, sau daca e vorba sa pleci in vacanta si nu sti exact unde, probabil sunt foarte multe tari si nu sti exact unde sa pleci. Asadar pentru a nu te soca foarte tare, exista aplicatii care te ajuta sa te decizi, sa-ti alegi corect de ce ai nevoie, se presupune.

Totusi doar pentru cei curiosi se pot instala aceste aplicatii doar pentru a vedea cu ce se mananca, nu merita sa ajungi sa iei in serios rezultatele date de o asemenea aplicatie pentru telefoane mobile, indiferent cat de avansate sunt telefoanele sau aplicatiile.

O sa numesc numai aplicatii care sunt pe Android, dar sunt si pentru iOS pentru cei care sunt indecisi.

 

Decision Buddy (Android, Gratuit)

Urbanspoon (Android, Gratuit)

Ultimate Decision Maker (Android, Gratuit)

 

Sper cu tarie ca nu sunt oameni care-si aleg decizii pur si simplu la ce le apare pe un ecran al unui telefon „destept” ci sa analizeze in sine cel mai bine care decizi sunt de luat, si in ce consta ele. Daca ajungem pe drumul asta inseamna ca deja nu mai e mult pana cand o sa depindem complet de lumea digitala, si noi nu mai suntem in stare sa facem nimic, o sa lasam o minte artificiala sa ne dicteze viata, deja suna a scenariu de film SF.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
BucurBogdan N Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Abonare pentru
Bogdan N
Vizitator

indecis…sa ii dau una in gura clientului sau sa ii iau banii si dupa aceea ? sau daca mai lucrez cu el…? sau mai vreau sa lucrez….? sau mai am nevoie de bani ? sa imi iau shaorma sau salata :)) tare . la intrebarile astea raspunde ? sau mai bine te sun pe tine :))

Bucur
Vizitator

Interesanta aplicatia dar atat timp cat te am pe tine nicio grija nu am :))