Casti confortabile pentru telefonul mobil si PC?

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Casti confortabile pentru telefonul mobilCasti confortabile pentru telefonul mobil si PC pentru a asculta muzica de zi cu zi, voi discuta putin despre clasificarile lor, si despre cele care le folosesc personal. Castile audio au ajuns de la ceva standard la un echipament audio destul de sofisticat, fidelizarea sunetului fiind din ce in ce mai buna, iti este oferit o gama foarte larga de produse, de diferite forme, culori si modele.

Poti alege ceva ieftin care sa-ti ofere o experienta placuta, sau ceva mai scump care sa-ti ofere o experienta de neuitat in momentele cand iti aculti muzica preferata. Pentru unele casti audio iti pot achizitiona separat si un amplificator pentru casti. Sunetul va fi redat la fel de clar, dar cu o putere mai mare, bineinteles ca este foarte posibil ca atunci cand il folosesti amplificatorul pentru casti la maxim, sunetul nu va mai fi atat de fidel si daca castile sunt de slaba calitate, se pot strica usor.

 

Casti audio In-Ear

Casti audio In-EarSunt castile mici care cu totii le purtam direct in ureche, calitatea sunetului poate fi foarte buna, din cauza ca ele sunt direct in canalul auditiv, tot din cauza asta se blocheaza mai usor zgomotul exterior, avantajul lor fiind ca sunt foarte usoare, se pot transporta fara nicio problema si au si un consum relativ mic de energie, totul pentru a putea facilita cateva ore bune de muzica fara intrerupere.

Casti audio Clip-on

Casti audio Clip-onCastile Clip-on sunt destul de interesante ca design, dar ele sunt clasificate la randul lor in 2 modele, over-ear si on-ear, singura diferenta de modelele clasice este ca nu are banda de sustinere la fel de mare si grea ca o pereche de casti normale, ele fiind optime pentru practicarea sportului dar sunt si foarte usor de transportat, pentru cele care sunt over-ear, zgomotele din jur pot fi o problema.

Casti audio Over-Ear

Casti audio Over-EarProbabil cele mai performante casti care le-am folosit pana acum au fost cele Over-Ear, pentru ca-ti acopera toata urechea, iti sta foarte confortabil pe cap, si are o banda de sustinere care nu-ti creeaza deloc probleme atunci cand asculti muzica si te misti intr-un fel sau altul, tipul asta de casti sunt cele mai performante si din cauza ca difuzoarele castilor sunt mai mari si-ti pot oferi o experienta audio de neuitat, probabil cel mai bun bass il poti avea prin acest tip de casti, din nefericire in cele mai multe cazuti castile pot fi grele si foarte mari, fiind o problema transportul lor intr-o zi normala.

Casti audio On-Ear

Casti audio On-EarImi plac castile On-Ear pentru simplu fapt ca reuseste sa imbine usurinta de transport de la castile mai mici cu performanta audio de la castile audio Over-Ear, bineinteles ca nu te poti astepta la o calitate asemanatoare, dar poate fi destul de utile pentru cineva care nu are pretentii foarte mari, am specificat ca este usor de transportat pentru ca se poate pune banda de sustinere pe gat, si am creat un accesoriu de design usor, dar si la indemana atunci cand dorim sa ascultam muzica oriunde.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
3 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Silviu

Folosesc in momentul de fata casti Over-Ear care sunt super, ascult muzica foarte mult si vreau sa se auda cat mai calitativ din cauza asta mi se pare mie ca astea care-ti astupa urechea sunt cele mai bune

Catalinu'

Eu de fel le folosesc pe cele in ear pentru mobil dar de multe ori si pentru calculator sunetul e destul deok

tiberiu

Ca si calitate a sunetului castile over-ear sunt cea mai buna alegere. Si daca ai bani si iti cumperi o pereche si de la Beats by Dre chiar poti spune ca asculti muzica la cea mai inalta calitate.

Totusi, pentru comoditate mie cele clip on mi se par cea mai buna alegere.