Nu am adus niciodata la prima intalnire […]

Nu am adus niciodata la prima intalnireNu am adus niciodata la prima intalnire? Ei bine raspunsul este foarte simplu, pentru a testa cel mai bine persoana care urmeaza sa o vad, pentru ca totul este despre a testa persoana respectiva, cel putin din punctul meu de vedere, ei bine, eu nu am adus niciodata nimic la prima intalnire.

Chiar daca stiu ca prima impresie conteaza foarte mult, si probabil va crede ca e dragut sa ii aduc ceva, din nefericire pentru ea, eu nu aduc nimic. Si nu din cauza ca sunt egoist, sau pentru ca nu o respect pe ea ca persoana, ci pur si simplu nu vad necesar un cadou cand trebuie sa te cunosti cu cineva.

Din punctul meu de vedere vad mai bine plasat un cadou la a 2-a intalnire, si daca totul functioneaza intre noi, in urmatoarele intalniri, chiar daca prima intalnire nu merge, si ar fi cadoul oferit de bine, mi-am facut mie un bine, pentru ca persoana respectiva are pretentii prea mari, si cum in ziua de astazi pretentiile sunt mereu mari, am creat un filtru simplu cu ajutorul unui gest.

Acum nu zici ca nici tu nu ar trebui sa ofer nimic la prima intalnire, dar asta este doar unul din principiile care le pun in practica de ceva vreme, daca pe ea o intereseaza ceva, ala trebuie sa fiu eu.

Subscribe
Abonare pentru
guest
3 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Yamasha

Dar de ce trebuie sa aduci ceva?

Bucur

O mana de flori luata din parca ar merge cand e sezonul :)))