Inchirieiri auto Bucuresti

inchirieri auto bucuresti

Capitala Romaniei este annual vizitata de cateva mii de straini, fiind atrasi de locuri, oameni, istorie, traditie, bucatarie. Roamania,ca si tara , ofera atat locuitorilor ei cat si strainilor, obiceiurile si traditia, locul incarcate de istorie cat si rezervatii natural formate spectacular de catre fortele naturii.Turismul Romaniei a evoluat foarte mult in ultimii ani si incearca sa atraga din ce in ce mai multi clienti straini si chiar si potentiali client.Clientii cand vin in tara dorescc sa viziteze iar singura solutie comoda este sa isi inchirieze masini de unul dintre multele ghisee cu inchirieri auto Bucuresti.

Inchirieri auto Bucuresti-un raspuns la intrebarea ta

Inchirierea unei masini este la doar cateva clickuri distanta, iar vacanta ta mult visata la care visezi se apropie.Sunt o multime de cazuri in care strainii care au vizitat Romania sau romanii care isi fac vacantele in afara sunt prinsi in acelasi loc si doresc sa apeleze la inchiriei auto Bucuresti. Ghiseele de inchiriei auto Bucuresti va stau la dispozitie cu tot felul de oferte special pentru tine si familia ta. Bugetul poate fi unul restrains , dar daca dorim sa achizitionam si alte obiecte in plus costul creste. O alegere buna pentru orice turist sunt inchirieri auto Bucuresti.

Inchiriei auto Bucuresti-termene si conditii pentru linistea ta

Ti-ai rezervat deja biletul vacantei mult visate si urmeaza sa te asiguri ca ai si cu ce te deplasa. Poti gasi o varietate de preturi la inchiriei auto Bucuresti.Preturile pot varia in functie de tipul de masina pe care doresti sa inchiriezi.Sunt cateva termene pe care trebuie sa le respecti. Primul dintre ele ar fi sa ai peste 21 de ani si minim un an de cand ai luat permisul.Perioada minima pentru inchiriere este de 48 de ore, iar termenul maxim ramane la latitudinea clientului cate zile are nevoie de masina.

Plata inchirierii se face cash sau prin cardurile de credit( MasterCard, Eurocard, Visa). Foarte important este sa nu pierzi actele masinii sau cheia deoarece vei fi nevoit sa platesti taxe suplimentare fata de cele ale inchirierii. Toata treaba sta in felul urmator, daca ai grija de masina inchiriata si de actele ei nimic nu iti va ruina mult visata vacant ape care o planuiesti de ceva vreme.Cand sejurul tau s-a terminat, revii la ghiseul de inchirieri masini si inapoiezi cheile de la masina impreuna cu actele, iar masina o vei parca in locul destinat ei.

Inainte sa pleci in vacanta nu strica sa arunci un ochii pe site-urile de inchirieri auto Bucuresti sa fi pregatit cu toate informatiile de care ai nevoie.Poti apela cu incredere la site-ul www.inchirieri-masini.ro , o echipa bine pregatita pentru a-ti satisfice toate dorintele tale. Au in palmaresul lor o flota impresionanta de masini,modele , capacitate, branduri diferite.Tot ce trebuie sa faci este sa urmaresti cu atentie site-ul, sa completezi cu atentie datele personale , sa alegi modelul perfect pentru nevoile tale de masina, modalitatea de plata si gata. Te poti prezenta usor la ghiseu a doua zi sa ridici masina inchiriata.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments