Refu Blog

Statistic vorbind, 95% din populaţie ajunge la sau sub pragul sărăciei la 65 de ani. Acest lucru se întâmplă după ce oamenii au petrecut 45 de ani generând finanţe atât pentru ei cât şi pentru stat. Aceasta este doar una dintre problemele cu care se confruntă lumea în care trăim iar cu ajutorul celor mai bune cărţi de dezvoltare personală va fi mult mai uşor să managerizezi corect anumite aspecte ale vieţii tale.

De ce să citeşti cărţi de dezvoltare personală

Cărțile de dezvoltare personală reprezintă o investiție cu risc scăzut și au un raport mare recompensă / risc.

Înainte de inventarea tiparului, cărțile nu erau ușor accesibile publicului larg. Din această cauză, doar regalitatea și cei deja bogați au avut acces la cărți, iar majoritatea oamenilor au învățat lucruri numai dacă au fost învățați direct de către un mentor sau dacă au descoperit lucrurile singuri pe cale lungă, prin încercări și erori.

Astăzi, cărțile sunt foarte ușor disponibile;  de aceea majoritatea oamenilor le resping atât de ușor. Deoarece cărțile sunt atât de ușor disponibile la un preț de investiție atât de mic, oamenii cred că nu poate fi prea multă valoare în ele, altfel de ce ar fi atât de ieftine?

 Cărțile pot fi personalizate

Poți evidenția anumite propoziții, concepte sau idei. Poți scrie mici note pe margini. Poți face cartea ta. Nimeni nu a spus că trebuie să păstrezi cartea curată. Liceul s-a terminat. Ai această carte, așa că profitați la maximum de ea. Atunci când citeşti cărţi de dezvoltare personală îţi va fi mult mai uşor să înţelegi conţinutul lor, dacă notezi pe ele.

Cărţile sunt uşor de citit

O care poate fi uşor de citit şi poate fi luată peste tot. Nu are nevoie de priză şi nici de alte accesorii pentru a fi citită. Te poţi bucura de ea atât ziua cât şi noaptea, la lumină naturală sau utilizând lumină artificială, atât acasă cât şi în staţia de autobuz, în tren sau în pauze.

Cărţile sunt mai uşor de înţeles

Vei descoperi că ego-ul tău va accepta mult mai mult informațiile pe care le citești, auzindu-le nativ în propria voce din cap (în timp ce citești), spre deosebire de ascultarea unui CD audio sau live, unde ego-ul tău ar putea să fie subiectiv cu privire la tonul vocii, accentul, stilul sau genul autorului.

Eul tău este antrenat să accepte mult mai mult ceea ce aude în vocea ta și mult mai sceptic față de tot ce aude în vocea altcuiva. Profitați de acest lucru pentru a înţelege mai uşor informaţiile pe care le citeşti din cărţi.

 

 

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment