Refu Blog

Daca aveti nevoie de porti fier forjat, puteti apela cu incredere la echipa de lucru. Aici veti gasi profesionisti in domeniu care lucreaza cu fierul dupa metode traditionale si fiecare produs este unicat, lucrat manual cu multa grija si pasiune. Fie ca aveti nevoie de porti fier forjat noi sau doriti sa restaurati un produs pe care deja il detineti, aceasta echipa va poate ajuta in acest sens.

Inainte de a incepe procesul de executie pentru aceste porti fier forjat, este necesar sa stabiliti impreuna cu echipa care este designul pe care il doriti. Puteti sa veniti cu propriile propuneri sau sa mergeti pe sugestiile mesterilor. Ei va garanteaza ca fiecare produs pe care il concep este original, unicat. Puteti alege ca in constructia acestor porti fier forjat sa fie utilizate si insertii din alte tipuri de materiale, precum sticla sau lemnul. Totul depinde de viziunea pe care o aveti dumneavoastra asupra produsului final. Puteti sa decideti in ce culoare doriti sa fie vopsite aceste porti fier forjat sau daca doriti sa li se aplice o patina pentru a avea un luciu specific la final.

Restaurare pentru porti fier forjat

Daca in schimb aveti deja porti fier forjat, dar sunt destul de vechi si doriti sa le restaurati, aceasta echipa va ofera si servicii de sablare si reconditionare. Prin procesul de sablare, toate reziduurile de vopsea sau murdarie vor fi inlaturate si se va putea aplica un strat proaspat. In partea de restaurare a acestor porti fier forjat se vor putea adauga eventualele elemente lipsa si se va aduce produsul in starea lui originala.

Porti fier forjat de la ADVAR

Aceasta echipa de profesionisti va ofera porti fier forjat si numeroase alte produse realizate din fier. Este important de stiut ca fierul este un material extrem de rezistent si cu toate ca uneori se degradeaza in timp, el poate fi restaurant cu succes, astfel incat sa puteti pastra anumite obiecte dragi. Echipa ADVAR reprezinta un mix intre modern si traditional.

Asta deoarece partea de executie si restaurare are loc in ateliere in care se pastreaza metodele vechi de sute de ani de prelucrare a fierului si de multe ori sunt angajati mesteri locali pentru a se ocupa de aceste proceduri, incurajandu-i astfel sa mentina vii aceste obiceiuri. In schimb de partea de marketing, vanzari si branding se ocupa o echipa tanara si dinamica ce isi doreste sa promoveze acest tip de mestesuguri. Este un procedeu autentic, original, in care totul de realizeaza manual, exact ca pe vremea bunicilor nostri.

Acest gen de initiative trebuie apreciate si sprijinite in societatea in care traim si in care de multe ori accentul nu se pune pe calitate si pe complexitatea procesului de creatie ci mai degraba pe obtinerea unui produs la un pret cat mai mic. Apelati cu incredere la aceasta echipa dinamica de profesionisti care va ofera porti fier forjat de cea mai buna calitate realizate in ateliere traditionale de prelucrare a fierului.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment