Daca locuiti intr-un bloc cu mai multe etaje, este foarte posibil sa aveti sau sa fi avut probleme cu acoperisul acestuia din cauza unei hidroizolatii prost executate. Daca doriti sa remediati aceasta problema, atunci nu ezitati sa optati pentru o hidroizolatie bituminoasa. Daca este turnata respectand toate regulile, atunci nu veti mai avea probleme cu infiltrarea apei. De asemenea, o alta cerinta importanta este ca turnarea de hidroizolatie bituminoasa sa se faca de catre persoane care cunosc cele mai mici detalii referitoare la o astfel de lucrare.

Materiale pentru hidroizolatie bituminoasa

Daca doriti sa turnati o hidroizolatie bituminoasa, atunci veti avea nevoie de materiale de cea mai buna calitate. Acestea va vor asigura ca acoperisul cladirii unde locuiti nu va avea nevoie de reparatii la doar cateva saptamani sau luni dupa finalizarea lucrarii. Daca firma care se ocupa de turnarea de hidroizolaie bituminoasa se va ocupa si de achizitionarea materialelor necesate, ar fi indicat sa supravegheati acest process, deoarece exista firme care un pret pe cantitate si nu pe calitate. Daca dvs. veti achizitina cele necesare, atunci va trebui sa va documentati foarte atent. Puteti vizita diverse forumuri, dar si magazine. De aici veti primi informatii esentiale, care va vor ajuta sa luati cea mai buna decizie.

Persoane care se ocupa cu turnarea de hidroizolatie bituminoasa

Exista atat persoane fizice, cat si persoane juridice care se ocupa cu turnarea de hidroizolatie bituminoasa. In functie de suprafata care trebuie acoperita, va fi nevoie sa apelati la una sau mai multe persoane. Daca este vorba de o suprafata mare, atunci ar fi indicat sa apelati la serviciile unei societati care are ca obiect de activitate turnarea de hidroizolatie bituminoasa. Firmele au mai multi angajati, iar numarul crescut al acestora va va ajuta sa terinati cat mai reprede lucrarea de turnare de hidroizolatie bituminoasa.

Turnarea de hidroizolatie bituminoasa

Cel mai indicat anotimp pentru turnarea de hidroizolatie bituminoasa este bineinteles vara. In acest anotimp ploile sunt mai rare, iar in acest fel lucrarile se vor putea intinde pe mai multe zile fara sa fie necesare intreruperi. Inainte de a turna hidroizolatie bituminoasa, este necesar ca suprafata pe care urmeaza a fi turnata sa fie foarte bine curatata. Dupa curatare, se poate trece la turnarea intr-un strat sau mai multe. Aceasta decizie de a turna hidroizolatie bituminoasa intr-unul sau mai multe straturi va fi luata de catre angajatii firmei, care au experienta necesara luarii unei astfel de decizii.

Hidroizolatie bituminoasa – documentare

Fiind lucrare care in cazul in care nu este corespunzator executata va avea o influenta negative asupra unui numar mai mare de persoane, este de preferat ca inainte sa incepeti o lucrare de turnare hidroizolatie bituminoasa sa va documentati cat mai bine in ceea ce priveste persoanele care o executa. Puteti apela la forumuri in care se discuta despre calitatea serviciilor oferite de diverse firme, dar si la site-urile firmelor care executa astfel de lucrari. Doar cunoscand bine piata de hidroizolatie bituminoasa veti putea alege cea mai buna solutie pentru problema dvs. O firma care se ocupa cu hidroizolatie bituminoasa gasiti accesand Milucon .

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment